Лайм

Діти знаменитостей на "Голосі країни": кому вдалося підкорити суддів вокального шоу

Кому з юних талантів вдалося прославитися на шоу

Вокальне шоу "Голос країни" для багатьох співаків з народу стало своєрідним трампліном до своєї мрії - виступати на великій сцені та бути популярним. Не виняток - і діти відомих співаків, політиків і шоуменів, які хочуть бути такими ж успішними, як їх батьки. theLime вирішив згадати, хто з дітей знаменитостей підкорив своїм виступом суддів "Голосу країни" чи "Голосу. Діти", а кому це, на жаль, не вдалося.

Варвара Кошова

Дочка українського коміка, гумориста студії "Квартал 95" Євгена Кошового Варвара пробувала свої сили в дитячій версії вокального шоу "Голос країни" два рази.

У третьому сезоні (2016 рік) вона потрапила до команди Потапа, дійшла до етапу "бої", але потім поступилася місцем суперниці.

Варвара Кошова Фото: pinterest.com

У 2019 вона повернулася на шоу з хітом Крістіни Агілери Fall In Line, розгорнувши до себе всі три суддівських крісла. У підсумку вона обрала в якості зіркового тренера Джамалу і дійшла до суперфіналу, де посіла друге місце.

Софія Яценюк

У 2015 році вокальне шоу прийшла підкорювати дочка екс-прем'єр-міністра Арсенія Яценюка Софія. 10-річна дівчинка виступила з піснею Sunny групи Boney M. Однак ніхто із зіркових суддів, серед яких були Потап, Наталія Могилевська і Тіна Кароль, не повернувся до неї.

Софія Яценюк Фото: pinterest.com

Звісно, члени журі не знали, чия дочка стоїть перед ними. А Софія тоді дуже засмутилася і пообіцяла прийти на телепроект знову.

Аня Клименко

Спробувати свої сили в дитячій версії проекту "Голос. Діти-4" в 2017 році прийшла дочка Олександра Клименка - священика, який переміг у 7-му сезоні "Голосу країни".

Аня Клименко Фото: pinterest.com

7-річна Аня виступила на "сліпих прослуховуваннях" із піснею Миколи Мозгового "Рідний край", але жоден тренер до неї тоді не повернувся. Відповідно, дівчинка не пройшла в наступні етапи.


Марія Яремчук

Дочка народного артиста України Назарія Яремчука Марія брала участь у другому сезоні "Голосу країни". Вона обрала в якості зоряного наставника Олександра Пономарьова і дійшла з ним до фіналу, де зайняла 4-е місце.

Марія Яремчук Фото: instagram.com/m_yaremchuk

З того моменту її кар'єра стрімко набирала обертів - вона пройшла кастинг на пісенний конкурс "Нова хвиля", блискуче виступила там і зайняла 3-е місце, також отримавши приз глядацьких симпатій. У 2014 році представляла Україну на "Євробаченні-2014" в Копенгагені, де зайняла 6-е місце. Співачка випустила кілька успішних синглів і кліпів, але в 2018 році несподівано заявила про припинення творчої діяльності. З тих пір вона не з'являється на публіці і не виступає.

Доменіка Ющенко

У новому сезоні "Голосу країни" засвітилася онучка третього президента України Віктора Ющенка - 20-річна Доменіка. Зараз вона навчається на четвертому курсі на юриста, але з дитинства мріяла про кар'єру співачки - і вже 7 років займається музикою.

Доменіка Ющенко Фото: instagram.com/domenika_yushchenko

Під час сліпих прослуховувань Доменіка виконала хіт групи KAZKA - "Плакала". Однак до неї не повернувся жоден із зіркових тренерів, відповідно, вона не пройшла в наступний етап шоу. Втім, Доменіка своїм виступом задоволена.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм