Лайм

Сім'я вирішила розвіяти чутки про скарб під їхнім будинком иа покликала мисливця за скарбами - сюрприз під підлогою чекав 70 років

Власники будинку не могли повірити своїм очам

Сім'я з США найняла професійного мисливця за скарбами, щоб розвіяти давні чутки про те, що в їхньому будинку захований цінний скарб. Йому вистачило зовсім трохи часу, щоб його знайти, і тепер господарі можуть безбідно жити.

Кіт Віллі з Гротона, штат Коннектикут, сказав, що з ним зв'язалася сім'я із Західного Массачусетсу, яка розповіла йому, що згідно історіям в їхньому будинку у 1950-х роках був захований грошовий скарб, пише UPI.

Фото: Кадр з відео

Власники будинку пробували самостійно відшукати його і навіть викликали теслярів, щоб ті заглянули всередину стін й під підлогу, але ніяких слідів грошей знайти не могли.

Віллі прийшов до будинку не з порожніми руками, а прихопив з собою металошукач. Свої пошуки він почав з горища і не прогадав. Саме там і ховався скарб.

Пристрій показав, що під дошками підлоги є металевий ящик, і коли Кіт разом з господарями підняли мостини, то змогли в цьому переконатися. Відкривши коробку, сім'я втратила дар мови - всередині лежали купюри, перев'язані банківськими ременями. Пара відразу підрахувала суму і прийшла в шок, адже весь цей час в їхньому будинку зберігалося 46 тисяч доларів.

Господиня будинку по імені Карен розповіла, що вони вирішили покликати мисливця за скарбами після довгих роздумів про те, чи правдиві історії про заховані гроші. І зараз вона дуже рада, що більше не доведеться думати про цінний скарб. "Я просто рада, що його нарешті знайшли", - сказала вона.

  • Нові власники будинків часто натикаються на несподівані сюрпризи, які залишають попередні господарі. Зазвичай люди знаходять потаємні люки, склад алкоголю, але точно не гігантську Монополію, в яку можна грати без фішок.
  • Читайте також на theLime, як житель американського штату Коннектикут на ім'я Крістофер Таун допомагав своїй подрузі переїхати у нове житло, і несподівано виявив всередині будинку старий колодязь. Ця знахідка не тільки дуже здивувала чоловіка, а й ледь не коштувала йому життя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм