RU  UA

Почитати

Жінка пожертвувала нирку колишній дружині свого чоловіка - на операцію вона лягла через 2 дні після весілля

Тепер жінки називають себе нирковими сестрами

56-річна мешканка Флориди стала донором нирки для колишньої дружини свого чоловіка. Екс-подружжя були розлучені більше 20 років, але зберегли хороші стосунки і спільно виховували двох дітей.

Американка Деббі Ніл-Стрікленд вийшла заміж за свого коханого чоловіка на ім'я Джим через 10 років після знайомства. А вже через два дні після весілля змінила білу сукню на лікарняний халат. Колишній дружині її чоловіка знадобилася термінова трансплантація і вона без роздумів лягла на операційний стіл, пише Associated Press.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

59-річна Майлен давно страждала від хвороби нирок, і коли в листопаді 2020-го її госпіталізували, вони функціонували тільки на 8%. Брат жінки хотів стати донором, але він не підійшов. Тоді зголосилася допомогти нова дружина Джима. До цього жінки були знайомі, але ніколи близькі були.

Можливо, бажання Деббі допомогти Майлен було набагато глибше. Одного разу вона вже намагалася врятувати свого брата, якому потрібна була трансплантація легень. Тоді орган сестри не підійшов, і чоловік помер.

Операцію з пересадки нирки призначили через два дні після весілля Деббі і Джима. Жінка хотіла відкласти торжество, але друзі вмовили цього не робити, адже вони і так довго відкладали одруження.

Процедура пройшла успішно, і тепер жінки називають себе нирковими сестрами. "Це історія про головне в світі - про сім'ю. Нам всім потрібно триматися разом, - каже Майлен. - Вона врятувала мені життя".

  • Читайте також на theLime, як подружжя Керолайн і Келлі Гей відсвяткували 50-ту річницю весілля незвичайним способом - вони відтворили знімки зі свого весільного альбому.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 марта 2024 года - 21 0лет со дня рождения Тараса Шевченко - подборка фактов из биографии поэта раскроет его с неожиданных сторон

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фильм Смак свободи выходит в прокат 7 марта - о чем лента, кто в ней сыграл и как комментируют премьеру авторы проекта - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 марта в прокат выходит Смак свободи - в интервью сценаристка Елена Моренцова-Шулик рассказала о новом украинском фильме