Лайм

Секс для галочки: покоївка розповіла про стосунки Майкла Джексона з дочкою Елвіса Преслі

Жінка вважає, що Джексон використовував колишню дружину для прикриття

Колишня покоївка Майкла Джексона висунула сенсаційні претензії до свого роботодавця, припустивши, що його сексуальні стосунки з дружиною Лізою Марією Преслі були імітацією "для галочки".

В інтерв'ю The Sun Адріан МакМанус висловила сумніви, що у Майкла і Лізи, які були одружені з 1994 по 1996 рік, був секс. Жінка стверджує, що Майкл "грав з нею в ігри", розбивав келихи і розкидав по кімнаті нижню білизну, щоб створити враження, ніби вночі сталося "щось божевільне".

"Коли вони почали зустрічатися, я увійшла в його спальню і відчула, що ковдра пахне жіночими парфумами. Це було незвично. Я почала прибирати, і побачила сексуальний мереживний бюстгальтер під ліжком, - згадує Адріан. - Все це виглядало імітацією, тому що раніше такого ніколи не траплялося. Звичайно, він розкидав штани, сорочки і труси, але серед них ніколи не було нічого жіночого".

Жінка знала, що Майкл і Ліза зустрічаються, але впевнена, що роботодавець намагався змусити її повірити в їх сексуальну близькість.

"У мене завжди були сумніви. Наскільки я пам'ятаю, вона ніколи не залишалася на ніч у його спальні, - каже МакМанус. - Я ніколи не бачила їх в ліжку".

Колишня покоївка Джексона стверджує, що Ліза Марія завжди зупинялася в "Рожевої кімнаті" в передній частині особняка, в той час як особиста спальня Майкла знаходилася в його торці.

В інтерв'ю Адріан заявила, що коли Ліза Марія йшла з дому, увагу Джексона займали його "діти-компаньйони".

"Через пару годин після її відходу прибували його діти-компаньйони, і він повністю зосереджувався на них", - сказала вона.

Сама дочка Елвіса Преслі в розпаді шлюбу з Майклом Джексоном звинувачує наркотики: "У нашому шлюбі був переломний момент, коли він повинен був прийняти рішення: наркотики, або я? І він відштовхнув мене. Це єдина річ, що зв'язувала Майкла і мого батька - можливість створювати навколо себе ту реальність, яку вони хотіли бачити".

На початку серпня стало відомо, що Ліза Марія Преслі напише історію, в якій розповість все про стосунки з Майклом Джексоном. Видання Metro повідомляє, що вона підписала контракт з видавництвом Gallery Books на суму 4 мільйони доларів, пообіцявши розкрити "шокуючі подробиці" їхнього шлюбу. Співачка і актриса також напише книгу про життя з її покійним батьком, Елвісом Преслі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси