Лайм

Ірина Білик різко висловилася про Катерину Кухар: схоже, співачка поспішила з висновками

Співачка написала гнівний пост

Співачка Ірина Білик в різкій манері висловилася про приму-балерину і суддю шоу "Танці з зірками-2019" Катерину Кухар. На своїй сторінці в Instagram артистка розмістила емоційний пост, в якому назвала Кухар "професійно неспроможною" і "такою, що втратила любов публіки".

Таку реакцію співачки спровокував коментар Катерини Кухар під час 2 випуску програми. Оцінюючи виступ Дмитра Дікусара (колишнього чоловіка Білик) та актриси Вікторії Булітко, член журі сказала, що їй дуже сподобався танець пари і вона навіть забула про Ірину Білик. Швидкоплинне зауваження співачка сприйняла як особисту образу.

"Коли все, що залишається у центрального каналу це погано говорять балерини, що втратили визнання колег і любов публіки, компенсувати дані прикрі речі за допомогою мого імені просто дно. Вам, як примі-балерині в далекому минулому неодноразово натякала аудиторія багатьох артистів: не треба так , що не принижуйте себе ненавистю до більш успішним ", - висловилася Білик, натякнувши, що таким способом українська прима хоче" пропіаритися "за рахунок імені" відомої артистки ", - написала в соцмережі співачка.

Пізніше Кухар вирішила відповісти артистці вже в своєму акаунті. На сторінці в Instagram вона написала, що не намагалася образити Ірину Білик, а навпаки - хотіла зробити їй комплімент. Чому співачка цього зрозуміти не змогла і так бурхливо відреагувала на її слова - для Кухар не зрозуміло.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ірина Білик (@bilyk_iryna)

"Ірина, добрий вечір! Згадуючи Вас в такому рейтинговому шоу, я віддавала Вам шану. Для мене Ви незабутня співачка. І мені дуже шкода, що Ви цього не зрозуміли", - відповіла балерина.

Відзначимо, раніше Ірина Білик брала участь в проекті "Танці з зірками" в парі з Дмитром Дікусаром, який потім став її чоловіком. У 2016 році подружжя розлучилося.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ekaterina Kukhar (@ekaterinakukhar_official)

Нагадаємо, що Ірина Білик і Дмитро Дікусар брали участь в першому сезоні "Танців з зірками". На проекті у них зав'язався роман, який закінчився шлюбом. Співачка і хореограф незабаром розійшлися, але досі перебувають в дружніх стосунках.

  • Tayanna, яка покинула шоу у другому випуску, видалила пост , в якому назвала "Танці з зірками" постановочним шоу.
  • Влад Яма назвав імена учасників нового сезону "Танців з зірками", які, на його думку, були слабше інших в першому прямому ефірі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси