Лайм

Олег Винник опинився в базі "Миротворця": у чому звинувачують артиста

"Мирна акція" росіян за участю Олега Винника викликала вкрай негативну реакцію в мережі

Поп-співак Олег Винник опинився в базі українського добровольчого центру "Миротворець", який фіксує злочини проти національної безпеки держави.

Згідно з інформацією на сайті, причиню цього стала його "участь в російській пропагандистській антиукраїнської акції "ВсемМир", спрямованої на перекладання відповідальності розв'язаної Росією війни в Україні". Інакше кажучи, вся справа в "мирній акції", в якій Олег Винник взяв участь з низкою російських артистів та інших відомих прихильників агресії по відношенню до України.

"Російські зірки, які підтримали силове захоплення російськими військами Криму, а потім російську агресію на українському Донбасі, зняли знущальний кліп, в якому співають про те, що хочуть миру. У цьому ролику з'явився також український співак Олег Винник", - також наголошується в базі "Миротворця".

Нижче на сторінці наведені фото та відеодокази участі співака у скандальній акції.

Нагадаємо, ролик за участю Олега Винника опублікували в YouTube 26 вересня. На відео співак з'явився в компанії російських знаменитостей, у тому числі Володимира Познера, Ігоря Крутого, співачки Валерії та інших. Разом вони виконали пісню "про мир" та "неподільних братів", нібито приурочивши свою акцію до Міжнародного дня миру, яким ООН оголосила 21 вересня.

Відео та поява Винника серед артистів, які фактично підтримали анексію Криму, викликало вкрай негативну реакцію українців. У свою чергу, у відповідь на критику у співака поспішили заявити, що акція " не суперечить життєвій і патріотичній позиції артиста".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси