Лайм

Дівчата з Росії знялися в порнокліпі Тілля Ліндеманна - в мережі на них влаштували полювання

Актрисам довелося видаляти акаунти із соцмереж

Фронтмен Rammstein Тілль Ліндеманн пустився берега. Знявши відвертий кліп Platz Eins з елементами порно для свого сайд-проекту Lindemann, музикант створив ще один - Na Chui, назву якого без проблем розуміє кожен, хто володіє російською чи українською мовами.

Нова формація одразу ж випустила трек Till The End та кліп до нього, який виявився не менш відвертим порно-фільмом, який ось вже кілька днів поспіль обговорюється в мережі. Як стало відомо пізніше, зйомки проходили у Санкт-Петербурзі і в них взяли участь дівчата з Росії, яким незабаром довелося про це пошкодувати. Адже місцеві моралісти влаштували їм тотальне цькування.

Вся справа в тому, що дізнавшись особистості дівчат, місцевий портал "Двач" оприлюднив їх імена та акаунти у соцмережах. На адресу актрис одразу ж посипалися образи і навіть погрози, у зв'язку з чим деякі вже видалили всі свої акаунти.

Телеграм-канал "Лентач" показав скрін з месенджера однієї з актрис. На фото видно образливі повідомлення і кпини невідомих, які вирішили за потрібне висловитися про участь дівчат у зйомках кліпу.

Фото: t.me/lentachold

У коментарі "Експрес-газеті" одна з дівчат розповіла, що в зйомках відео брали участь не тільки актриси з Росії. Що ж стосується сцен з елементами порно, в них знялися лише кілька росіянок, а з цькуванням через публікацію на "Двачі" зіткнулися всі.

"Розсилають усіляку гидоту по мережам про мене, друзям, батькам. Але це нічого - мені начхати, я нічого такого не робила. Але ж тепер опубліковано мою адресу та адресу моїх подруг. Що хворим людям прийде в голову - ніхто не знає", - зазначила вона.

  • Раніше дует Lindemann випустив три кліпи на треки з нового альбому - Steh auf, Ich weiß es nicht та Knebel.
  • Відомий своєю брутальністю і скандальним іміджем Тілль Ліндеманн вразив шанувальників незвично ніжним фото з матір'ю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси