Лайм

Тенор Пласідо Домінго попросив вибачення у жінок, які звинуватили його у домаганнях

Артист взяв на себе відповідальність за проступки

79-річний оперний співак Пласідо Домінго звернувся до жінок, які минулого року звинуватили його в сексуальних домаганнях. Тенор попросив вибачити його і прийняв повну відповідальність за свої дії.

"Мені щиро шкода, що я завдав їм болю. Я приймаю повну відповідальність за свої дії. Я багато чого переосмислив у цій історії", - цитує артиста Associated Press.

Фото: Getty Images

У своєму зверненні Домінго підкреслив, що з розумінням ставиться до рішення жінок висловитися про його проступки, а також до того, що вони не зробили цього раніше, остерігаючись, що звинувачення на адресу відомого тенора позначаться на їх кар'єрах. "Це ніколи не було моїм наміром, ніхто і ніколи не повинен почувати себе так", - додав Домінго.

Як уточнює джерело, з такою заявою тенор виступив незабаром після того, як в ЗМІ з'явилися висновки розслідування Американської гільдії музичних артистів. Юристам, найнятим гільдією, вдалося встановити, що 27 людей стали жертвами або свідками сексуальних домагань з боку Домінго в 1990-2000-х роках.

Зокрема, юристам вдалося встановити, що тенор торкався до жінок без дозволу, намагався цілувати їх, телефонував ночами. Дві жінки також заявили, що займалися сексом з артистом, побоюючись, що відмова може вплинути на їх кар'єру.

  • Про звинувачення на адресу Пласідо Домінго вперше заговорили в серпні минулого року. Слідом за артистами у вересні 2019-го свої звинувачення висунули ще 11 жінок. Незабаром після цього низка театрів відмовилися співпрацювати тенором, хоча сам він провини не визнавав.
  • 24 лютого колегія присяжних засідателів у кримінальному суді Манхеттена визнала Харві Вайнштейна винним в згвалтуванні і здійсненні злочинного статевого акту. Читайте за посиланням, що чекає продюсера у майбутньому.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси