Лайм

Стівен Сігал заплатить більше $300 тис. штрафу за неправомірну рекламу криптовалюти

67-річний актор заохочував шанувальників купувати криптовалюту, але забув уточнити, що його пости - оплачена реклама

Американський актор Стівен Сігал, який в 2016 році отримав російський паспорт з рук Володимира Путіна, виплатить величезний штраф Американській комісії з цінних паперів і бірж (SEC). Зірку бойовиків 90-х звинуватили в приховуванні гонорарів, які він отримав за неправомірну рекламу криптовалюти Bitcoiin2Gen, пише Gizmodo.

Фото: @seagalofficial в Instagram

У 2018 році Сігал став амбасадором B2G, і в його соціальних мережах почали з'являтися публікації, що заохочували підписників купувати криптовалюту. Зараз всі рекламні пости видалені з його сторінок у Twitter і Facebook, але в прес-релізі 2018 року підкреслено, що разом з Bitcoiin2Gen Сігал, як "дзен-учитель і цілитель", хоче "просвітити людей і розширити їхні можливості".

Згідно із законом, знаменитості, що розміщують подібну рекламу, повинні вказувати розмір компенсації, яку за неї отримують. Однак Сігал забув згадати, що йому заплатили за просування B2G $ 250 тис. готівкою і $ 750 тис. в криптовалюті. Повідомляється, що актор погодився виплатити штраф і судові витрати, і претензій до постанови SEC не має. Йому доведеться розщедритися на $ 330 тис.

  • У 2018 році Сігала звинуватили в сексуальному насильстві. Про зґвалтування заявила актриса Регіна Сімонс, яка грала з актором у фільмі "У смертельній небезпеці" в 1993 році.
  • Також в мережі підняли на сміх призначення голлівудського актора Стівена Сігала спеціальним представником МЗС Росії з питань російсько-американських гуманітарних зв'язків.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймСкандал

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси