Лайм

Регіну Тодоренко в Росії позбавили звання "Жінка року" через виправдання домашнього насильства

Телеведуча заявила, що жертви самі винні в агресії чоловіків

Регіна Тодоренко, що живе в Росії з чоловіком Владом Топаловим, втратила звання "Жінки року" від журналу Glamour через скандал з домашнім насильством: телеведуча кілька разів нешанобливо висловилася про жінок, яких б'ють чоловіки.

23 квітня в інтерв'ю Peopletalk Тодоренко засудила жінок, які публічно говорять про домашнє насильство. "Потрібно бути психічно хворою людиною, щоб взяти камеру і сказати: "Боже, мій чоловік мене б'є". Що з мізками відбувається в цей момент? А ти не замислювалася, чому він тебе б'є? А що ти зробила для того, щоб він тебе не бив? Що ти зробила для того, щоб він тебе вдарив?" - сказала Тодоренко.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від regina todorenko (@reginatodorenko)

У листопаді 2019 року російський Glamour нагородив Тодоренко званням "Жінки року", але після заяв, що обурили громадськість, вирішив прояснити її позицію з проблеми насильства в сім'ї. У прямому ефірі 29-річна телеведуча ще раз засудила жінок-жертв: "Складно повірити в те, що 70% жінок у нас дійсно піддаються домашньому насильству. Першим пунктом в психологічних дослідженнях є те, що жінці подобається бути жертвою. Жінці, яку гвалтували, подобається бути жертвою".

25 квітня редакція Glamour в Instagram заявила, що позбавляє Тодоренко титулу. Також її позицію засудили бренди, з якими вона співпрацювала для реклами. В результаті телеведучої довелося публікувати в соцмережах вибачення, відключивши при цьому можливість коментувати публікації.

"Я проти домашнього насильства і якого б то не було насильства в принципі. Можливо, в мені говорять дитячі страхи. Можливо, я, як і сотні жінок, поки не готова розповісти про те, що колись зі мною сталося. Можливо, я не хочу виглядати жалюгідною, - написала вона. - Дуже хочу донести думку про те, що в наших руках, в наших силах зупинити насильство і взагалі не давати можливості йому статися. Так, я оступилася і помилилася!!!! Але я вдячна своєму дурному язику за те, що стала тригером, який допоміг десяткам тисяч жінок висловитися. Спасибі, що ви по казали мені мерзенні реалії, про які я навіть не підозрювала в силу своєї необізнаності і неосвіченості".

  • Модель Сніжана Онопко заявила про побиття і погрози з боку чоловіка. Тепер супермодель вимагає розлучення
  • Колишній боксер і тренер телепроекту "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узелков та його колишня дружина Марина Боржемская посварилися в соцмережі. Раніше спортсмен стверджував, що Боржемская перешкоджає його відносинам з дітьми

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси