Лайм

Джастіна Бібера звинуватили в сексуальному насильстві - співак все заперечує

26-річний виконавець вирішив не ігнорувати серйозні звинувачення

Джастін Бібер хоче судитися з жінкою, яка звинуватила його в сексуальному насильстві, що нібито сталося 9 березня 2014 року. Співак опублікував серію твітів, які доводять, що ця історія "фактично неможлива". Також він заявив, що він буде співпрацювати з Twitter і владою, щоб залучити обвинувачку до відповідальності.

Джастін Бібер з дружиною Хейлі Болдуін Фото: instagram.com/justinbieber

Про насильство з боку Бібера повідомила 27-річна користувачка Twitter на ім'я Даніель. 20 червня в своєму акаунті, який нині видалений, вона написала, що познайомилася з Бібером на музичному заході Sxsw в Остіні. Жінка стверджувала, що після виступу співак запросив її компанію в готель Four Seasons, де відвів в окремий номер і напав на неї. Ніяких додаткових подробиць інциденту Даніель не надала.

"Чутки чутками, але сексуальне насильство - це не те, що я можу легко спустити з рахунків, - написав Бібер. - З'явився новий Twitter, який розповідає про мою причетність до сексуального насильства 9 березня 2014 року в Остіні, в готелі Four seasons. я хочу порозумітися. Це неправда. Згідно з її історією, я з'явився на сцені Sxsw зі своїм асистентом, де заспівав кілька пісень. Але ця людина не знає, що я був присутній на шоу з моєю тодішньою дівчиною Селеною Гомес".

В якості підтвердження Бібер опублікував посилання на новини, фотографії, скріншоти листів і квитанцій. Співак стверджує, що ніч 9 березня провів не в зазначеному готелі, а в апартаментах Airbnb.

"До кожної заяви про сексуальне насильство слід ставитися дуже серйозно, і тому моя відповідь необхідна. Однак ця історія фактично неможлива, і тому я буду працювати з Твіттером і владою, щоб подати до суду", - написав Бібер.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси