Лайм

Кажуть, нова книга про принца Гаррі і Меган Маркл назавжди закриє їм двері до палацу: про що вона

Біографічна книга заснована на інтерв'ю друзів королівської пари

11 серпня в США виходить біографічна книга "У пошуках свободи: Гаррі, Меган і створення сучасної королівської родини". У ній автори Омід Скобі та Керолін Деран публікують інтерв'ю з друзями пари, розповідають про їхні стосунки починаючи з перших днів роману і закінчуючи рішенням відмовитися від королівських обов'язків і покинути Великобританію. В уривку книги, опублікованому виданням The Times, йдеться про напруженість в королівській родині, і в західній пресі з'явилися чутки про те, що відверті зізнання можуть коштувати подружжю шансів повернутися до палацу.

Фото: Getty Images

"Схоже, зараз [для Гаррі та Меган] немає шляху назад. Деякі дуже особисті сімейні питання тепер освітлені публічно, мабуть, з їхнього благословення", - пише таблоїд Daily Mail, з материнською компанією якого Меган Маркл судиться за публікацію особистого листа батькові.

Після відмови від повноважень герцога і герцогині Сассекським дали "випробувальний термін" - рік, щоб почати самостійне життя з можливістю повернутися в Букінгемський палац, якщо вони передумають. Джерела британських таблоїдів вважають, що книга "зруйнує будь-які надії на їх повернення в робочій ролі" і перешкодить вирішенню розбіжностей з братом Гаррі Вільямом і Кейт Міддлтон.

Тим часом, Гаррі і Меган ніколи пубілчно говорили про бажання повернутися до Великобританії в якості працюючих членів королівської родини. Більш того, представник пари повідомив, що автори не консультувалися з королівською парою, і вони ніяк не сприяли виходу книги. "Ця книга заснована на власному досвіді авторів як членів королівського корпусу преси та їхніх власних незалежних репортажах", - йдеться в заяві.

Про що ця книга

Згідно з коротким описом, "У пошуках свободи" розкриває, чому Гаррі і Меган вирішили відійти від королівського життя. З опублікованих витягів відомо, що Гаррі так захопився Меган, що вже після другого побачення був впевнений, що вони одружаться. Друзі Меган стверджують, що вона одразу ж зіткнулася з упередженнями в сім'ї Гаррі. Так, принц Вільям спонукав молодшого брата не поспішати зі стосунками, побоюючись, що його "засліпила хіть". З тих пір брати майже не розмовляли. Також Меган була "розчарована" тим, що Кейт не прийняла її в родину: колишня актриса "Форс-мажорів" вважала герцогиню Кембриджську холодною. Пізніше Меган в сльозах говорила друзям, що "пожертвувала своїм життям" заради цієї сім'ї, але в кінець-кінцем вони з Гаррі вирішили кинути королівські обов'язки заради спокою і майбутнього сина Арчі.

  • Раніше стало відомо, що королівська сім'я забороняла вагітній Меган Маркл захищатися від нападок жовтої преси. Так герцогиня стала жертвою маніпуляцій британських таблоїдів.
  • У США Гаррі і Меган Маркл звернулися в суд через папараці, що продають фото їхнього сина. Незаконні знімки зробили за допомогою дронів у дворі їхнього будинку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси