RU  UA

Скандал

Міккі Рурк запропонував вирубити Ілона Маска "однією лівою": чому акторові не живеться спокійно

67-річного актора не залишають боксерські амбіції

Міккі Рурк в свої 67 років пильно стежить за новинами, і якщо чиєсь висловлювання здається йому образливим, актор одразу ж викликає "супротивника" на поєдинок. Нещодавно Рурк розізлився на Роберта Де Ніро, пообіцявши жорстко зганьбити його через уявні образи, а тепер запропонував Ілону Маску кулачний бій.

Приводом для гніву Рурка став недавній профайл Ілона Маска в New York Times. У ньому Маск жартома каже, що готовий битися з Джонні Деппом в бою без правил після звинувачень в інтрижці з його колишньою дружиною Ембер Херд. І хоча проблеми Деппа ніяк не стосуються його старшого колеги, Рурк по-лицарськи зголосився стати спаринг-партнером голови SpaceX.

"Я тільки-но прочитав, що Ілон Маск кинув виклик Джонні Деппу і викликав його на бій. У мене є ідея: якщо Ілон Маск в бойовому настрої, він може битися з кимось свого розміру. Я з радістю надам тобі такий шанс і дам тобі урок, містер крутий хлопець Ілон Маск. Голі кулаки, лікті або коліна - я буду використовувати тільки свою ліву руку. Ми обидва можемо викласти по $ 200 тис. за бій, переможець отримає все, ніяких правил. Тому замість того, щоб вибирати кого-то, хто важить 60 кг, я викликаю на бій твою дупу", - написав Рурк в Instagram.

Рурк, незважаючи на давні проблеми з алкоголем і наркотиками, - професійний боксер, який провів 8 боїв і здобув 6 перемог. Остання з них, втім, трапилася в 2014 році, а 29-річний боксер Елліот Сеймур, якого нокаутував Рурк, виявився бездомним. Чи зміг би 67-річний актор впоратися з 49-річним Маском - питання відкрите: мільярдер на випади забіякуватого Міккі не відповів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустить.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василий Корчевой высказался о критике его работы Впевнена и попытках ее повредить

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Какими модными вещами разнообразить свой осенний гардероб в этом году, чтобы быть в тренде и всегда выделяться из серой массы