Лайм

"Співак з абсолютно мерзенним вокалом": експродюсерка Лободи вилаяла Шамана за звернення до Дурова

Продюсерка Нателла Крапівіна (колишня продюсерка співачки Світлани Лободи) відреагувала на затримання засновника Telegram Павла Дурова в Парижі і висміяла Z-співака Шамана за його заяву.

Про це вона написала в себе в Instagram.

"Як же дратують усі ці необтяжені інтелектом фізіономії, які одразу вилізли і почали з усіх боків закликати Дурова повернутись на "батьківщину". На яку батьківщину? Звідки його вигнали кирзовим чоботом, відібравши активи?

Наводять цитати Жириновського, який раптом виявився пророком, а насправді був просто харизматичним негідником, що вміє підслуховувати. Маск, який сидячи в Америці х*рачить всю верхівку і не боїться опинитися за ґратами, чомусь звинувачує Європу у відсутності свободи слова, але при цьому я не чую його "заклопотаності" відсутністю свободи слова в інших країнах і континентах.

Ну і вишенька на торті, співак з найогиднішою оральною зоною, абсолютно мерзенним вокалом і жахливими піснями, волає до Дурова: "Паша, повернися!". Який він тобі Паша? Він із тобою на один газон не сяде! Коротше, всі божевільні збудилися", - написала Крапівіна.

Також вона спрогнозувала, що буде з Дуровим далі.

"А Дуров - це ще один приклад того, як люди, забравшись на вершину, втрачають зв'язок з реальністю. Такого рівня людина не могла не знати, що у Франції її "чекають". Але відчуття безкарності та всемогутності привели його в ту саму точку, де йому загрожує 20 років позбавлення волі. Слабко віриться, що цей термін він отримає. Швидше за все, дасть необхідні свідчення, укладе угоду та полетить назад до ОАЄ. Але те, що на тлі таких подій одразу визначаються всі "буйнопомішані" з осіннім загостренням – це однозначно!", - зазначила продюсерка.

Нагадаємо, Z-співак Шаман вирішив прокоментувати затримання Дурова у Франції.

"Паша, рідний. Вільно і легко дихається тільки в Росії. Повертайся додому. Тут на тебе завжди пам'ятають, чекають і люблять", - заявив Шаман.

Нагадаємо, 24 серпня в аеропорту Парижу затримали 39-річного російського програміста і засновника месенджера Telegram Павла Дурова, який з 2021 року має французьке громадянство. Його арешт стався відразу після повернення з Баку, де він хотів зустрітися з російським диктатором Володимиром Путіним.

Новини партнерів

Читайте також