Лайм

Голлівудська актриса Кетрін Зета-Джонс вигуляла вишиванку українського дизайнера: фото

Кінодіва вдягла вишиванку Юлії Магдич

Британська актриса Кетрін Зета-Джонс - з тих зірок, хто відчуває прихильність до нарядів українських дизайнерів. 49-річна голлівудська красуня неодноразово показувала в мережі, як носить вишиванки в повсякденному житті.

На цей раз знаменитість засвітилася в вишиванці Юлії Магдич. Кінодіва оприлюднила на своїй сторінці в Instagram фото, на якому зображена разом з чоловіком, 74-річним актором Майклом Дугласом. На Кетрін - напівпрозорий наряд білого кольору з вишитим червоним орнаментом.

Дизайнер в свою чергу похвалилася в мережі, що світові знаменитості вибирають її вбрання. "Кетрін Зета-Джонс обіймається з Майклом Дугласом у нашій вишиванці Yuliya Magdych." ... червоне - то любов ... ", - написала Юлія.

Юлія Магдич - український дизайнер, народилася у Львові. Мистецтво вишивки в її родині передавалося з покоління в покоління. Бабуся Юлії робила домоткане полотно, мама вишивала, а свята було прийнято відзначати в вишиванках. Незабаром сімейні традиції, яскравий особистий стиль і бажання переосмислити естетику українського народного костюму надихнули Юлію Магдич на створення власного бренду одягу.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Мають бути в гардеробі кожної жінки: 6 фасонів модних брюк сезону

Дизайнери представили трендові фасони штанів на сезон 2024-2025

Металевий блиск і 101-ша варіація френчу: модний манікюр осені-2024

Дизайнери запропонували новинки дизайну і модні ідеї манікюру на осінь 2024

"Дуже скромно": що відомо про новий модний тренд, що підірвав TikTok

Стиль демюр захопив ТікТок і став модною сенсацією сезону 2024-2025 - розповідаємо про його особливості