Лайм

Меган Маркл показала колекцію одягу для малозабезпечених жінок

Герцогиня Сассекська допомагає жіночої благодійної організації Smart Works

Меган Маркл поділилася тизером капсульної колекції, створеної для жіночої благодійної організації Smart Works. У Instagram-сторіс герцогині Сассекської промайнула біла сорочка на ґудзиках, строга чорна сукня, бордовий сарафан і великі сумки.

В кінці липня Меган Маркл об'єдналася з жіночою благодійною організацією Smart Works, що базується у Великобританії. Вона надає офісний одяг і проводить тренінги для знедолених жінок. За кожну річ, продану в Marks & Spencer, John Lewis або Jigsaw, другу віддають на благодійність.

Капсульна колекція розробляється за сприяння подруги Меган Маркл, дизайнера Міши Наноо. Представник Наноо повідомив виданню The Hollywood Reporter, що вона буде випущена у вересні.

У Instagram-акаунті @SussexRoyal Маркл поділилася відео "з-за лаштунків".

"Погляньте на нову фотосесію капсульної колекції @SmartworksCharity напередодні осіннього запуску. Ініціатива в підтримку колективу Smart Works, який дасть жінкам, що виходять на роботу, робочий одяг і предмети першої необхідності", - йдеться у підписі до відео.

На фотосесії для колекції Меган Маркл одягнена в блакитну оверсайз-сорочку від Frank & Eileen, темні джинси-скінні і бежеві туфлі на високих підборах. Герцогиня вітала кожну модель теплими обіймами, допомогла зав'язати пояс на сукні і переглядала знімки на екрані комп'ютера, на якому видно білосніжну сорочку з довгими рукавами.

Також на відео можно помітити сумки на ремені, маленьке чорне плаття з V-подібним вирізом і бордовий джемпер, вдягнений поверх чорного топа з довгими рукавами.

Меган Маркл виступила запрошеним редактором вересневого номера Vogue Великобританія. У ньому вона розповіла, чому вирішила допомогти Smart Works.

"Причина, чому мене привабила організація Smart Works, полягає в тому, що вона переосмислює ідею доброчинності як спільноти. Це мережа жінок, що підтримують і розширюють можливості інших жінок в їхній професійній діяльності. Це ентузіазм волонтерів, щирість персоналу і, перш за все, сором'язливі і красиві посмішки клієнток, коли вони бачать себе в дзеркалі", - пояснила Маркл.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей