Лайм

Час яскравих експериментів: наймодніші кольори сезону осінь-2019

Дізнайтеся, які кольори наймодніші в цьому сезоні, щоб завжди залишатися в тренді

Новий сезон настав, а значить - саме час дізнатися, в які кольори пофарбувати гардероб цієї осені. Експерти фешн-індустрії пропонують в сезоні осінь 2019 багату палітру модних відтінків - від звичних темних кольорів до яскравих новобранців.

У нашому сьогоднішньому матеріалі ми розповімо про нестандартні для сезону відтінкі. А саме - яскраво-рожевий, помаранчевий і персиковий. Ці кольори правлять балом в новому сезоні, тому цієї осені вам буде не до нудьги.

Мода осінь 2019: яскраво-рожевий

Кричущі кольору зазвичай користуються популярністю влітку або навесні, але в цьому осінньому сезоні стилісти зробили виняток. Один з таких відтінків - яскраво-рожевий. Будь-яка річ в такому кольорі здатна привернути увагу оточуючих, а також зробити образ стильним і ненудним. Яскраво-рожевий відтінок зустрічається у багатьох модних колекціях сезону осінь 2019.

Мода осінь 2019: помаранчевий

Життєрадісний помаранчевий відтінок в одязі вам стане в нагоді, коли температура за вікном стане падати і почне з'являтися осіння хандра. Вогняний колір миготить в осінньо-зимових колекціях 2019-2020 практично у всіх великих модних будинках світу. Цей відтінок можна залишити самостійним, а можна поєднувати з іншими яскравими кольорами, наприклад насичено-синім.

Мода осінь 2019: персиковий крем

Одним з найбільш трендових кольорів цієї осені буде персиковий крем. Допустимі будь-які формати його використання: базовий одяг, верхній одяг, аксесуари, макіяж і навіть колір волосся.

Цієї осені яскраві відтінки можна втілювати не тільки в одязі, взутті, макіяжі, але й на нігтях. Оскільки модний манікюр 2019 - це не тільки глибокі темні кольори, а й соковиті відтінки. На які варіанти дизайну варто звернути увагу цієї осені в першу чергу? Ось кілька свіжих ідей.

  • Раніше The Lime зібрав для вас найсвіжіші ідеї манікюру на осінь, які захоплюють своєю красою і простотою одночасно.
  • А також підготував тест, за допомогою якого ви зможете підібрати свій ідеальний манікюр. Він складається всього з декількох питань і забере не більше п'яти хвилин.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей