Лайм

Українка знялася у пікантній фотосесії з Кріштіану Роналду: тепер їй заздрять мільйони дівчат

Дівчина пройшла серйозний кастинг, щоб стати героїнею кампейну

Кріштіану Роналду не тільки успішний футболіст, але й власник бренду чоловічого одягу CR7, який він заснував у 2013 році. Днями вийшла нова колекція, в рекламі якій знявся сам спортсмен. Компанію йому склала українська модель Лера Бублейко.

Дівчина пройшла серйозний кастинг, щоб стати героїнею кампейну. Результатами фотозйомки українка похвалилася на своїй сторінці в Instagram.

На одному зі знімків Лера позує з оголеним Кріштіану, сидячи на мотоциклі. На другому фото дівчина зображена за кермом спортивного авто.

Публікація Бублейко викликала заздрість у її підписників, адже вона сфотографувалася з одним з найсексуальніших спортсменів світу. У коментарях пишуть: "Так лаааадно", "Вау", "Мама міа", "Клас", "Круто", "Упевнений, обличчя в нього злегка нахмурене, від того, що терзали думки жалю поки сидів тобою, що завів дітей і не довелось зустріти тебе раніше".

Нагадаємо, Кріштіану Роналду виховує чотирьох дітей - 8-річного Кріштіану-Роналду та близнюків Єву і Матео від сурогатних матерів, а також однорічну дочку Алану Мартіну, яку футболістові народила його наречена Джорджина Родрігес.

  • Старша дочка Марія української гумористки і акторки студії "Квартал 95" Олени Кравець спробувала себе в ролі моделі. Дівчина, яка зовні дуже схожа на матір-знаменитість, знялася в рекламній фотосесії магазину одягу.
  • Американська супермодель і телеведуча Кім Кардашьян стала героїнею вересневого номера арабського Vogue. Телезірка прикрасила обкладинку глянцю і знялася в стильній фотосесії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно