RU  UA

Мода

Intertop спільно з Poustovit випустить колекцію одягу: вона буде доступна кожному

Вперше колекція дизайнерського одягу стане доступна кожному

Одна з найбільших в Україні мереж взуттєвих магазинів Intertop святкує своє 25-річчя. За всі ці роки компанія стала одним з лідерів вітчизняного ринку fashion-ритейлу. З нагоди такої серйозної дати, бренд вирішив випустити першу колекцію одягу, створену спільно з легендарним українським дизайнером Лілією Пустовіт.

Лінійка отримала назву Hikers Only і присвячена вона пішим прогулянкам і єднання людини з природою. Intertop x Poustovit - це якісні тканини, урбаністічним крій, сміливі принти і трендові кольори, такі як ліловий, хакі, ніжні відтінки рожевого, бірюзового та жовтого.

"Я думаю про те, як виглядають люди на вулицях наших міст, тому пропозиція найбільшого українського ритейлера про створення спільної колекції прийняла з величезним задоволенням. Зараз, як ніколи, я розумію важливість понять "колаборації" і "синергії", - розповідає дизайнер Лілія Пустовіт, творець бренду Poustovit.

"Ми в Poustovit для різних проектів часто залучаємо до співпраці найцікавіших творчих людей. Тому і для роботи над колекцією Intertop я привертала в команду блискучих персоналій, з нами художник Вова Воротньов, бездоганний смак стиліста Соні Солтес, майстер принтів і передачі кольору, дизайнер Яна Червінська. Я рада, що ми робимо проект доступний кожному українцю, і особливо буду щаслива навесні, коли побачу наш одяг на вулицях", - додала Лілія.

Маркетинг директор Intertop Ukraine Валерія Толочина зазначила, що вибір на Лілію Пустовіт впав не випадково.

"У нас був успішний досвід спільної роботи над капсулами для власної марки взуття Braska, і нові виклики краще приймати з надійним партнером. Сподіваємося, що ця співпраця також буде успішною і довгостроковою, а колекція Intertop x Poustovit підкорить серця не тільки в Україні, а й у всьому світі", - прокоментувала Толочина.

Колекція Hikers Only буде доступна до попереднім замовленням на сайті intertop.ua вже цієї осені, а в продаж в мережу Intertop надійде навесні 2020 року.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Какие школьные рюкзаки, сумки и акессуары для школьников в моде в 2024 году - подборка трендов, рекомендации по выбору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Какие джинсы носить весной 2024 – фасон подкова, цвет экрю, серые джинсы и другие актуальные модели – фото трендовых вещей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Что такое лоферы, какие модели этой женской обуви сейчас в тренде, а также с чем их сочетать в весеннем сезоне, чтобы выглядеть стильно