Лайм

Україна у всій красі: всесвітньо відома модель позувала топлес серед корів

Аліна Байкова поділилася атмосферним фото

Всесвітньо відома топ-модель Аліна Байкова стала обличчям колекції сезону осінь-зима 2019/2020 українського бренду Elena Guranda.

Місцем для зйомки дизайнер вибрала Херсонську область. "Схили Дніпровського лиману стали ідеальною локацією, які змогли підкреслити фарби виробів, їх фактуру і крій", - зазначила Олена Гуранда.

Байкова позувала на піщаних берегах, а також серед корів. Саме цим знімком Аліна і поділилася в своєму Instagram. "Україна у всій красі", - коротко підписала фото модель.

Варто відзначити, що менш ніж за годину з моменту публікації фото зібрало понад тисячу лайків і безліч хвалебних відгуків.

"Яка краса", "Клас", "Реально дуже українське фото", "Дійсно, у нас всюди краса", "Виглядає дуже красиво", - захоплюються шанувальники Аліни.

У своїй новій колекції Олена Гуранда пропонує поєднувати щільний джинс і костюмну шерсть з шовком і органзою. Колірна палітра по-справжньому осіння: золотий, мідний, коричневий, темний джинсовий і чорний.

Аліна Байкова родом з Кропивницького (колишній Кіровоград). Вона одна з найуспішніших українок в світовому модельному бізнесі. Почавши кар'єру в 22 роки, вона підкорила кожну з модних столиць.

Бренд Elena Guranda був заснований в 2015 році дизайнером Оленою Гурандою. Колекції вже були презентовані на New-York Fashion Week і Paris Fashion Week в рамках проекту Flying Solo.

  • Аліна Байкова поділилася з шанувальниками спокусливим знімком з України. 30-річна красуня приїхала в рідний Кропивницький, де позагорала топлес.
  • Українка Байкова відвідала 72-й Каннський міжнародний кінофестиваль, який проходив у Франції. Модель покрасувалась на червоній доріжці в розкішній асиметричній сукні з довгим шлейфом.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей