Лайм

Модні луки цієї осені: 10 чорних речей, без яких не обійтися

Топ речей, які повинні бути у шафі кожної жінки

Осінь вступила в свої права, тому прийшов час задуматися про складання осіннього гардеробу. З приходом холодної погоди виникає необхідність змінити легкі повітряні наряди на зігріваючі та затишні, але в той же час не менш стильні і ефектні.

Який жіночий одяг в моді цієї осені і як краще компонувати речі в гардеробі? А також модні луки на осінь і що необхідно включити в осінній гардероб, щоб виглядати стильно і сучасно? Ці питання часто задають мільйони дівчат в гонитві за трендами. У нашому сьогоднішньому матеріалі ми розповімо про десять базових речах чорного кольору, які обов'язково повинні з'явитися в шафі кожної модниці.

Чому саме чорний? Та тому що в чорних речах ми відчуваємо себе найбільш комфортно. До того ж чорний колір завжди виглядає стильно і доречно практично в будь-якій ситуації, а поєднувати його можна з чим завгодно.

Чорний колір можна носити і вдень, і ввечері. Він робить жінку більш стрункою, до того ж на чорному тлі чудово виглядають аксесуари і коштовності.

Светр-оверсайз - невід'ємний атрибут затишку і комфорту в дощову осінню погоду. Об'ємний светр відмінно вписується в будь-який наряд і прекрасно поєднується з брюками, джинсами, лосинами і спідницями. Родзинкою вільного крою є те, що він робить фігуру більш крихкою і витонченою.

Як відомо, правильно підібране пальто - це практично готовий образ. У цьому сезоні мода 2019 пропонує різні варіанти - від класики до габаритних моделей.

Куртка-косуха - модна класика, яка не покидає подіум ось уже кілька сезонів. Її можна поєднувати з джинсами, легкими спідницями і сукнями.

В осінньому гардеробі кожної модниці повинні також бути гольф, жакет з об'ємними плечима, шарф, укорочені брюки, широкий пояс, сукны і брючний костюм. Як поєднувати ці базові речі з іншими речами дивіться в наступній збірці.

  • Також читайте про нестандартні для сезону відтінкі. А саме - яскраво-рожевий, помаранчевий і персиковий. Ці кольори правлять балом в новому сезоні, тому цієї осені вам буде не до нудьги.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно