Лайм

Названо найстильнішого чоловіка України 2019 року: фото красеня

Номінантами премії стають відомі музиканти, дизайнери, бізнесмени, спортсмени та інші публічні особи

Чоловіче онлайн-видання, присвячене стилю, захопленням і здоров'ю, ELLE MAN склало рейтинг найстильніших чоловіків України.

Переможцем в номінації "Найбільш стильний чоловік країни" за версією читачів журналу став ведучий і шоумен, а з недавнього часу і народний депутат України - Олександр Скічко.

"Сьогодні чоловік моєї мрії отримав премію найстильніший чоловік! Ну що я можу сказати, спасибі вам всім, з ним правда було нелегко, але я це зробила! Тому що, за департамент гардеробу у нас вдома відповідаю я. Люблю тебе Олександр Скічко. Він для мене чоловік моєї мрії, в будь-якому сенсі", - прокоментувала перемогу чоловіка Єлизавета Юрушева.

Крім Олександра Скічко був відзначений стиль ще трьох чоловіків: Олексій Гладушевський - переможець в номінації "Найстильніший чоловік країни" за версією редакції ELLE MAN Ukraine, політик Максим Нефьодов - переможець в номінації "Найстильніший чоловік країни" за версією Indposhiv Bespoke House і телеведучий Володимир Остапчук - переможець в номінації "Найстильніший чоловік країни" за версією редакції ELLE Ukraine.

ELLE MAN AWARDS - перша і єдина в Україні модна премія для чоловіків. Номінантами премії стають відомі дизайнери, бізнесмени, музиканти, політики та інші публічні особи, які досягли успіхів не тільки в роботі, але і в виборі костюма. Переможця визначають читачі ELLE MAN під час відкритого голосування на сайті.

У 2019 року в топ-50 увійшли артисти Monatik, Макс Барських, Сергій Бабкін, дизайнери Серж Смолін та Андре Тан, шеф-кухар Євген Клопотенко, телеведучий Нікіта Добринін та інші стильні чоловіки країни.

  • Осінній сезон в самому розпалі, тому багато модниць все частіше задаються питанням: "Що ж надіти, щоб виглядати стильно, модно і трендово?". Ми вирішили допомогти розібратися в цій темі і подивитися, які вбрання вибирає Олена Зеленська.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей