Лайм

Золотий глобус-2020: найхимерніші вбрання зірок, про які говоритимуть весь тиждень

Дивіться, хто із знаменитостей промахнувся з вибором наряду

Голлівудські красуні довго готувалися до церемонії вручення кінопремії Золотий глобус-2020, але не у всіх вийшло виглядати "на мільйон". Деякі знаменитості промахнулися з вибором модного образу.

Дженніфер Лопес завжди виглядає бездоганно, але на цей раз справити враження акторці не вдалося. 50-річна зірка вибрала для вечора пишну сукню Valentino з величезним бантом. Наряд Джей Ло не оцінили ні шанувальники зірки, ні fashion-критики. Образ Дженніфер порівняли з подарунковим упакуванням.

Фото: Getty Images

Сієнна Міллер з'явилася на червоній килимовій доріжці в шовковій сукні Gucci з бежевим ліфом і драпірованою спідницею. Лимонний відтінок наряду непогано поєднувався зі світлим кольором волосся актторки, але незвичайний крій додав зірці обсягу в талії.

Фото: Getty Images

Напівпрозора сукня з численними оборками Гвінет Пелтроу викликала у публіки здивування. А коричневий відтінок наряду і зовсім виглядав дивно на червоній доріжці кінопремії. Цей наряд - творіння модного Дому Fendi.

Фото: Getty Images

Невдалим виявився і образ Тейлор Свіфт. Сукня Etro Couture з насиченим квітковим принтом, пишною спідницею і довгим шлейфом виглядала дуже дивно.

Фото: Getty Images

Сальма Хайек з'явилася на заході в синьо-білій сукні, що підкреслює фігуру. Однак модні критики відзначили, що 53-річна акторка перестаралася з декольте.

Фото: Getty Images

  • Також читайте на theLime, чий наряд на червоній доріжці Золотого глобуса-2020 виявився найвдалішим. Однією з найефектніших була сукня Скарлетт Йоханссон.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно