Лайм

5 антинарядів для цієї весни - навіть не діставайте із шафи

Що не потрібно носити в новому сезоні

Зовсім скоро настане найромантичніша пора року - весна. Але чи впевнені ви, що готові до нового теплого сезону? У цьому матеріалі ми розповімо вам, які речі остаточно пішли з модних трендів. І що стилісти і модні експерти не рекомендують носити навесні 2020 року.

Почнемо з шкіряних курток "а-ля косуха". Ці популярні куртки є майже у всіх модниць, але в цьому році вони остаточно втратили свою актуальність. Особливо в поєднанні з низькими джинсами. Краще замінити подібний верхній одяг довгим пальто, стильним утепленым піджаком або подібною курткою, але не чорного кольору.

Фото: alimpopo.ru

Також з тріском вилетіли з трендів мереживні легкі чобітки. Багато хто сміявся над цією модою, але вона все одно протрималася досить довго. І ось зараз противники такого фасону взуття можуть радіти - чоботи з мереживом більше не актуальні. І навряд чи вони знову повернутися в моду в найближчі 5 років.

Фото: autogear.ru

Не варто носити цієї весни і популярні серед багатьох дівчат "шкіряні" чорні лосини. Можливо, вони ще повернутися в тренди одного разу, але це точно відбудеться не раніше 2021 року. А поки що краще віддати перевагу тканинам без блиску.

Фото: images.shafastatic.net

На четвертому місці нашого списку антинарядів знаходяться костюми, схожі на піжами. У минулому році вони були справжнім хітом, але з настанням весни 2020 це кардинально змінилося. Зараз в моді класика і мінімалізм, тому "піжамки" з різними строкатими принтами краще залишити для дому.

Фото: i.pinimg.com

Ну а останнє місце списку дістається комбінезонам. Незважаючи на те, що вони шумно увірвалися назад в тренди кілька років тому, і протрималися досить довго, зараз подібні наряди будуть не в моді. Зрозуміло, що комбінезон - річ дуже зручна і універсальна. Але, якщо ви хочете, щоб ваш образ був сучасним, поки що краще відмовитися від подібного одягу.

Фото: picture-cdn.wheretoget.it

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно