Лайм

Клітинка знову в моді: 7 стильних образів цього літа на кожен день

Модні ідеї на літо 2020

Картаті речі давно стали вважатися класикою. І тому кожен рік вони повертаються в тренди у різних варіантах. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як і з чим модно носити клітинку влітку 2020.

Почнемо з картатих суконь. У моді фасони міні на тонких бретелях, що нагадують стиль ретро і пинап. Таке вбрання можна надіти як з туфлями, так і з босоніжками або навіть кросівками. А доповнити образ допоможуть стильні аксесуари.

Фото: pinterest.com/Samantha Hammack

Відмінний варіант - комплект з топа та брюк. Цей тренд став популярним ще 2 сезони тому, ну а влітку 2020 знову з шумом увірвався у список модних хітів. Носити такий комплект можна або зі світлими кросівками, або з туфлями на невеликому каблуці.

Фото: pinterest.com/allthetroubleblog.com

Ще один цікавий тренд - картаті сарафани міні. Їх можна носити як самостійний наряд або ж надягати поверх різних топів і футболок. Саме такі сарафани дуже люблять представниці сімейства Кардашьян.

Фото: pinterest.com/✰ iris ✰

Хороше доповнення літнього гардеробу - картатий піджак. Він прекрасно підійде для вечірньої прогулянки або для походу в офіс або на ділову зустріч. Носити піджак можна і з класичними блузами, і з неформальними футболками.

Фото: pinterest.com/fromluxewithlove.com

Картаті штани знову в моді, тому варто придивитися до такого варіанту брюк. Вони добре виглядають з джинсовими куртками, кроп-топами, оригінальним взуттям і масивними прикрасами.

Фото: pinterest.com/t.neuebraut.ml

Спідниця-олівець стала одним з головних модних хітів цього літа. Вона може бути як частиною ділового образу, так і нарядом на кожен день.

Фото: pinterest.com/weheartit.com

І останній пункт нашого списку - картаті сорочки. Це універсальний елемент гардеробу, адже таку сорочку можна носити як самостійний топ, накинути поверх майки або кропа або пов'язати на талії.

Фото: pinterest.com/mscarolinesusan

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей