Лайм

Всупереч всім трендам: 5 правил поєднання літнього одягу, які не можна порушувати

Як правильно одягатися влітку 2020

Влітку модниці намагаються бути особливо яскравими. І це не дивно, адже після холодного сезону так хочеться скинути безрозмірний одяг і нарешті покрасуватися в стильному вбранні. Але є правила, які обов'язково потрібно знати, щоб виглядати акуратно і зі смаком.

По-перше, в жодному разі не можна надягати білизну туди, де її не повинно бути. Йдеться про сукні та топи з відкритими плечима, відкритою спиною і так далі. Важливо запам'ятати одну просту істину - білизна ніколи не повинна бути помітною. Крім випадків, коли ви навмисно хочете її комусь продемонструвати. Під відкриті наряди слід носити ліфчики і трусики тілесного кольору, без явних брелетей, резинок і так далі. Або не надягати білизну взагалі, якщо ви відчуваєте себе досить впевнено і сміливо.

Фото: uniquefabric.ru

Ще одне категоричне "Ні" - повсякденний літній одяг і туфлі на високих підборах. У 2020 році високий підйом став одним з головних антитрендів. Тепер таке взуття доречне лише в нічному клубі.

Фото: nashalady.com

Також потрібно пам'ятати про те, що відкрите літнє взуття потрібно носити без колгот. Якщо у ваших туфель відкритий носок, ані колгот, ані панчох, ні будь-яких шкарпеток там бути не повинно.

Фото: your-step.com.ua

Наступний пункт - купальники. Багато любителів пляжів надягають купальник під основний одяг, і потім ходять так весь день. Зі сторони це виглядає дуже неакуратно, а іноді навіть безглуздо. Погодьтеся, не дуже стильно виглядає навіть найкрасивіша літня сукня, якщо з під неї стирчать мотузочки від купальника, а на ногах красуються шльопанці в піску?

Фото: pinterest.com/urbanoutfitters.com

І останній пункт нашого списку - кросівки. І тут мова піде не про те, що не можна з ними носити, а про те, чого в жодному разі не можна не надягати. І це шкарпетки. Кросівки на босих ногах не тільки виглядають не особливо естетично. Також це суперечить правилам гігієни і може: 1) нашкодити вашому здоров'ю, 2) підірвати вашу репутацію в очах інших людей, якщо ваше взуття раптом почне неприємно пахнути.

Фото: pinterest.com/Tamara Bau

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно