Лайм

7 дивних весільних нарядів знаменитостей, які залишаться в історії назавжди

Легендарні весільне вбрання світових зірок

Для кожної дівчини весільна сукня - особливий наряд. Хтось віддає перевагу більш простим моделям, комусь подобаються пишні спідниці і шлейфи, а якісь весільні наряди можуть навіть увійти в історію. Саме про такі ми розповімо в цьому матеріалі.

Жаклін Кеннеді часто називали іконою стилю. І не дарма, адже її вбрання завжди виглядали приголомшливо. Весільна сукня Жаклін не стала винятком. Її створив американський дизайнер Енн Лоу з 45 метрів тканини. Також Кеннеді вирішила доповнити образ бабусиною фатою і фамільними перлами.

Фото: GettyImages

Сукню принцеси Діани створювали дизайнери Девід і Елізабет Емануель. На наряд пішло 40 метрів шовку, також творці використовували вінтажне мереживо і справжні перли. Ну а шлейф був довжиною цілих 8 метрів.

Фото: GettyImages

Еталоном весільної моди стала сукня Кейт Міддлтон, створена знаменитим брендом Alexander McQueen. Головною фішкою наряду є рукава з вишивкою. На на них вишиті національні квіти Великобританії: чортополох, нарцис, троянда і пелюстки конюшини.

Фото: instagram.com/katemidletons

Сукню головної героїні телесеріалу "Секс у великому місті" створила Вів'єн Вествуд. Як тільки Керрі Бредшоу з'явилася в ній, шанувальники відразу зрозуміли, що наряд стане легендарним. Так і вийшло. До сих пір багато наречених намагаються повторити весільний образ Керрі.

Фото: instagram.com/carriebradshaw_sexandthecity

Ще один унікальний весільний наряд - сукня Анджеліни Джолі, в якій вона вийшла заміж за батька своїх дітей Брета Пітта. Пара довго збиралася розписатися, живучи разом і виховуючи загальних рідних і прийомних дітей. Коли ж урочистий день все-таки настав, Енджі вибрала класичну сукню з дитячими малюнками. Кажуть, що ці малюнки намалювали діти Джолі і Пітта.

Фото: instagram.com/thewedlist

Шанувальники "Сутінків" з нетерпінням чекали моменту весілля Едварда і Белли. Тому сукня, в якій актриса Крістен Стюарт з'явилася в кадрі, стала справжнім хітом. Наряд створила Кароліна Еррера, а витрачено на нього було близько 35 тисяч доларів.

Фото: instagram.com/twilight_kristenstewart

Грейс Келлі звернулася за весільною сукнею до дизайнера Хелен Роуз. Цей наряд був розкішним не тільки візуально, але і за вартістю. Все, від фати кольору слонової кістки, дорогоцінного мережива і кріноліну до шовкових стрічок і тисяч маленьких перлин було дуже дорогим. Орієнтовна вартість сукні - 300 000 доларів.

Фото: instagram.com/kirana__13

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно