Лайм

10 речей, які зіпсують ваш образ на весну: на що варто звернути увагу

Час подумати, в чому зустрічати весну

Кожна жінка прагне бути стильною та привабливою. Але деякі роблять жахливі помилки при виборі свого образу. Одна зайва річ - і весь гардероб виглядає негармонічно. Скоро весна, а це означає, що час одягатися стильно та яскраво.

Отже, поговоримо про речі, які можуть зіпсувати ваш гардероб:

Джинси. Багато жінок досі надають перевагу рваним джинсам, та зараз це неактуально і виглядає доволі дешево. Альтернативою можуть бути джинси з потертостями та незначними ушкодженнями. Головне - правильно підібрати до своєї фігури.

Хутряна жилетка. Всім відомий давно забутий тренд. Але ще до тепер на вулиці зустрічаємо жінок, які полюбляють цю річ. Не дарма світ бореться за права тварин, а модна індустрія поступово відмовляється від хутра.

Велика кількість стразів в образі. Декор перевантажує образ непотрібними деталями і виглядає недоречним. Хочеться мерехтіти? Тоді краще обрати паєтки - вони зараз значно актуальніші.

Недоречні малюнки на одязі. Так. Навіть малюнок може зіпсувати та здешевити ваш образ.

Одяг не свого розміру. Одяг на розмір більше зіпсує ваш силует та фігуру. Обирайте оверсайз якщо полюбляєте комфорт, але з ним варто бути обережним.

Неактуальні речі. Мода циклічна. Потрібно вміти прощатися з неактуальними речами та знайомитися з новими.

Колготки. Неправильно підібрані колготки за тоном або принтом - і ваш образ зіпсовано. Наприклад, всім відомі тілесні колготи. Ідеальний колір має бути таким, щоб їх на ногах не було видно. Жодних гірчичних, пудрових і так далі.

Неякісний одяг. На жаль, такий одяг видно здалека. Не обов’язково купувати дорогий, адже він може коштувати цілий статок, а при цьому не відрізнятися нічим особливим. Є дешевший, але доволі якісний одяг, який іноді й виглядає краще ніж дорогий.

Сумки-підробки. Носити сумки-підробку в світі моди неприпустимо. А образ з такою сумкою зводиться до нуля. Не обов’язково купувати дорогі сумки іноземних брендів за мільйони. Придивіться до українських брендів сумок, які виглядають в образах не гірше, а коштують пристойно.

Зачіска. Неправильно підібрана чи зроблена не професіоналом зачіска буде знецінювати ваш образ. Адже зачіска є завершенням вашого образу.

Будьте стильними, красивими, любіть себе і не бійтеся чогось нового. Експериментуйте і будьте щасливими.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно