Лайм

Блакитний колір у трендах літа: ось 8 стильних образів для офісу та на прогулянку

У них ви завжди будете виглядати гарно

Літо - найяскравіша пора року. І якщо восени і взимку в нашому гардеробі переважають сіро-чорні відтінки, то влітку можна кожен день експериментувати з новим кольором та їх поєднаннями. theLime підібрав для вас кілька стильних образів в блакитному кольорі, щоб ви точно виділялися із натовпу цього літа.

Природно, основа літнього гардероба - топи і футболки. Ви можете приглянути кілька варіантів у небесно-блакитних відтінках. Одягайте такий топ з вашими улюбленими джинсами, масивними прикрасами та білими кедами.

На спекотні літні дні пригляньте блакитний костюм із льону в смужку. Одягайте піджак і шорти (якщо це офісний лук шорти замініть на штани) з білим топом, а доповніть образ легкими сандалями. Щоб зробити акцент на талії, можна також зав'язати пояс.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від EVE - Modern Russian Brand (@ eve.spb)

Для романтичного побачення або світського заходу пригляньте блакитне плаття довжини міді з ніжними оборками на рукавах і глибоким декольте. Доповнять лук босоніжки на високих підборах і маленька сумочка-клатч.

А на пляжну вечірку або неформальну зустріч можна одягнути блакитний сарафан із квітковим принтом. Доповнить лук солом'яний капелюх і шльопанці на низькому ходу.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від жіночий одяг (@sazonchik_store)

Для прохолодного літнього вечора пригляньте спортивний костюм блакитного кольору. Його верх і низ можна носити як разом, так і окремо. Доповніть лук зручними кросівками і рюкзаком.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Спортивні костюми Спб (@letau_shop)

Ще один варіант на літо - блакитний сарафан, який вигідно підкреслить вашу фігуру. Носити його можна як із кросівками на прогулянку, так і з босоніжками - на побачення.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Шоурум Москва СПб (@yamoda_shop)

Також на літо можна приглянути блакитний піджак оверсайз. Носити його можна як із класичними брюками або спідницями, так і з велосипедками та зручними кросівками.

Ще одна річ, яка завжди врятує ваш літній гардероб, блакитна спідниця з принтом у різнокольорові горохи. Носити її можна з білою блузою, плетеною сумкою і взуттям на підборах.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Rinari Ми PROЖенственность (@__rinari__)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мають бути в гардеробі кожної жінки: 6 фасонів модних брюк сезону

Дизайнери представили трендові фасони штанів на сезон 2024-2025

Металевий блиск і 101-ша варіація френчу: модний манікюр осені-2024

Дизайнери запропонували новинки дизайну і модні ідеї манікюру на осінь 2024

"Дуже скромно": що відомо про новий модний тренд, що підірвав TikTok

Стиль демюр захопив ТікТок і став модною сенсацією сезону 2024-2025 - розповідаємо про його особливості