Лайм

У трендах літа - стильні топи-хальтери: ось 7 стильних луків під спідницю та джинси

З ним можна створити багато цікавих образів

Половина літа вже позаду, а це означає, що багато хто вже встиг погрітися на сонечку і отримати гарну засмагу з шоколадним відтінком. І щоб продемонструвати її оточуючим, необхідно підібрати відповідні образи з топами, шортами і спідницями. theLimе зробив для вас добірку про те, як і з чим в цьому сезоні носити топи-хальтери.

Топ-хальтер - це топ із відкритою спиною і лямкою, яка зав'язується на шиї. Такий вид топів був на піку популярності в 1970-х і 2000-х, і в цьому сезоні вони знову повертаються в моду в різних варіаціях.

Для створення повсякденного образу надягайте такий топ з однотонними брюками кльош. Він візуально подовжить шию і підкреслить витончені ключиці. А доповнять лук маленька сумочка та босоніжки на високих підборах яскравих відтінків.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Carina - Toronto Makeup Artist (@makeupbycarinaa)

Також в моді різнокольорові в'язані топи-хальтери. Носити їх можна з джинсовими спідницями і шортами, а доповнити лук - зручними капцями і пляжною сумкою.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення (@shoprebeldolls)

Ще один стильний варіант - трикотажний топ зі шнурівкою на спині. Одягайте його з джинсовими шортами і босоніжками на плоскому ходу. Зверху можна недбало накинути білу сорочку, якщо ви боїтеся обгоріти.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Одяг (@shop_nataliokhotskaia)

Ще один варіант - топ-хальтер із вирізом- "крапелькою" на грудях. З ним можна носити як короткі спідниці та шорти, так і спідниці максі. Доповнять лук солом'яний капелюх, сонцезахисні окуляри і сумка-шопер.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Sansome (@ 1sansome)

А тим модницям, які люблять все оригінальне, радимо приглянути топ, виконаний у техніці кроше - тобто фактурний виріб з великою кількістю наскрізних проміжків. Носити його можна з брюками-палаццо або зручними джинсовими шортами. А доповнити лук - босоніжками і плетеною сумкою.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Elz (@ ellisha_ilsley97)

Ще один варіант топа-хальтера - із зав'язками спереду. Одягайте топ бежевого кольору і класичні блакитні джинси, а доповнити образ можна як капцями, так і зручними кедами.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Alisi's Fashion (@alisis_fashion)

Ще один варіант такого топа - у спортивному стилі. З цією базовою річчю ви можете створити величезну кількість образів як для походу на пляж, так і для повсякденних справ у в міських джунглях.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення трендових ПРОДАЄТЬСЯ (@stilnye_shtuchki_ukr)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору