Лайм

8 червоних суконь на літо, які не виглядають пафосно: тренди сезону з фото

У таких нарядах ви точно будете виділятися з натовпу

Влітку чимало модниць віддають перевагу саме сукням - адже в них не тільки комфортно в спеку, а й набагато простіше створити жіночні образи. І якщо ви вже підібрали кілька скромних суконь у стилі скандинавського мінімалізму, радимо також урізноманітнити свій гардероб червоними нарядами. theLime ділиться з вами ідеями, які моделі підібрати в цьому кольорі.

Безсумнівно, тренд сезону - червона сукня в горошок. Вибирайте модель у довжині міді, з V-подібним вирізом горловини і з коротким рукавом. Талію можна підкреслити білим ременем і доповнити образ босоніжками на високих підборах, а також масивними сережками.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення одягаються В ЩАСТЯ (@happy_woman_outfit)

Для більш розслабленого луку можна приглянути червоне плаття з рукавом три чверті, з великими гудзиками і зав'язкою в зоні декольте. Доповніть образ пов'язкою на голову з такого ж матеріалу або ж солом'яним капелюшком. Взуття вибирайте зручне - шльопанці на низькому ходу або ж еспадрильї.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Товари оптом ICE SHOP BREND (@boginya_look)

Ще один варіант - червона сукня в довжині міні з об'ємними рукавами, які можна приспустити, і пишною спідницею. Доповнять лук босоніжки на високих підборах і маленька сумочка-клатч.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Anasteysha_shop (@ anasteysha_store.ua)

Для повсякденних справ у місті пригляньте досить закриту сукню міді червоного кольору з короткими рукавами. Носити її можна зі зручними капцями, маленькою сумкою, а також солом'яним капелюхом.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Mimi (@mimichodem)

Ще один варіант для модниць з ідеальною фігурою - приталене плаття-сарафан із досить глибоким вирізом в зоні декольте і оборками на ньому. Доповнить лук сумочка-клатч із ручкою у вигляді ланцюга і босоніжки на платформі.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Катерина (@ fashion2020_2021)

Ще один стильний варіант - червона сукня із квітковим принтом. Цей наряд підійде як для походу в офіс (якщо у вас немає строгого дрес-коду), так і для романтичної зустрічі. Доповніть образ намистом-чокером із перлів, елегантною сумкою і взуттям на підборах.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Купальники Топи Піжами (@ mt_shop.ua)

Для прогулянок у парку підійде червоне плаття-сорочка з поясом і накладними кишенями. Така річ буде стильно виглядати з білими кедами і невеликою шкіряною сумкою.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення (@fashionista__ua)

А для святкового заходу можна підібрати червону сукню-футляр із корсетом і без рукавів, а пікантності образу додасть розріз. Доповніть лук чорними босоніжками і стильними прикрасами.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мають бути в гардеробі кожної жінки: 6 фасонів модних брюк сезону

Дизайнери представили трендові фасони штанів на сезон 2024-2025

Металевий блиск і 101-ша варіація френчу: модний манікюр осені-2024

Дизайнери запропонували новинки дизайну і модні ідеї манікюру на осінь 2024

"Дуже скромно": що відомо про новий модний тренд, що підірвав TikTok

Стиль демюр захопив ТікТок і став модною сенсацією сезону 2024-2025 - розповідаємо про його особливості