Лайм

Скандинавський мінімалізм: 7 стильних і скромних суконь на спекотне літо

Вибираємо практичні наряди спокійних відтінків

Літо - час експериментів зі стилем та іміджем. І якщо ви підібрали кілька луків у стилі парижанки, радимо також урізноманітнити гардероб скромними сукнями в скандинавському стилі. theLime зробив для вас добірку з такими нарядами.

Нейтральні неяскраві кольори, прості форми і практичний крій - ось що якнайкраще характеризує скандинавський стиль в одязі.

Якщо ви плануєте вирушити на відпочинок, придбайте подовжене плаття-сорочку. Його можна носити як самостійно, так і доповнити поясом контрастного кольору - це візуально підкреслить лінію талії. Доповнять лук шльопанці на масивній підошві та плетена сумка.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Товари оптом ВЗУТТЯ ХАРКІВ (@yuksi_shop)

Ще один варіант - сукня вільного крою з рукавом три чверті. Носити її можна як на пляж, так і в офіс, якщо, звичайно, у вас немає строгого дрес-коду. Доповнити її можна зручними кросівками і невеликою сумочкою-клатчем.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Жіночий одяг льон (@ nina.linen)

Для створення більш ошатного образу підійде плаття оверсайз у горошок. Щоб виглядати стильно, доповніть його плетеними сумкою і капелюхом, сонцезахисними окулярами, масивною біжутерією з імітацією ланцюгів, а також зручними еспадрильями.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення (@ fashion.my.look)

Навіть у стриманому платті можна виглядати по-справжньому розкішно. Для цього підберіть модель з яскравим акцентом, наприклад, зі шнурівкою та спині та рукавами-буфами. Доповнять лук як босоніжки на підборах, так і зручні капці.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Твоя зручний одяг (@ cosh.wear)

Ще один варіант - сукня міді з рукавами-метеликами в квітковому принті. Одягайте її з босоніжками на високих підборах, а доповніть образ маленькою сумочкою через плече.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення (@skromnamoda)

Для неспішної прогулянки в парку підберіть плаття зі спідницею-воланом і коміром незвичного крою. Доповнять його зручні босоніжки на плоскому ходу і сумка-шопер.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення (@ ostrovskaya.store)

А дял модниць з ідеальною фігурою підійде приталена сукня міні. Воно має комір з оборками, еластичну резинку в області талії і акуратний виріз на грудях, який регулюється зав'язками. Доповніть такий образ босоніжками, невеликою сумкою і непомітними прикрасами.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Жіноча Стильна Одяг (@ womensstore9212)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору