Лайм

7 трикотажних речей, без яких восени нікуди: що приглянути на вересень

Вони допоможуть урізноманітнити ваш гардероб

На дворі - серпень, і це означає, що останні спекотні дні вже зовсім скоро зміняться осінньою прохолодою. І якщо ви вже підібрали моделі жіночих світшотів з оригінальними принтами, радимо також урізноманітнити гардероб трикотажними речами. theLime підібрав для вас кілька стильних варіантів.

Для повсякденних луків можна приглянути однотонну сукню максі з фактурного трикотажу в рубчик. Така модель з розрізами з боків вигідно підкреслить стрункі ноги. Носити її можна як із лоферами, так і з кедами та кросівками. А доповнить лук маленька сумка-клатч через плече.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Магазин одягу Stylish Shop (@ your.stylish.shopp)

Ще один стильний варіант на кінець літа - початок осені укорочений трикотажний пуловер. Ви можете підібрати таку модель як у яскравому кольорі, так і в чорно-білій гамі. Одягайте з ним джинси і лофери на масивній підошві з декором у вигляді ланцюгів і доповніть лук невеликою шкіряною сумкою.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Стільніі̆ Жіночіі̆ Одяг (@mik_abrend)

Також із трикотажних речей можна скласти цілісний образ. Пригляньте топ і спідницю міді бежевого кольору і доповніть їх трикотажним кардиганом. Або ж складіть схожий лук, але з трикотажними штанами. До такого комплекту підійде як відкрите взуття на підборах, так і закриті лофери або мюлі. А доповнить лук маленька сумка.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Позітівниі̆ стиліст і коуч (@ kseniya.friday)

Ще один варіант на осінь - трикотажний сарафан. Одягайте його з білою блузою з об'ємними рукавами, а лінію талії підкресліть тонким поясом. Доповніть лук чобітьми-козаками і непомітними аксесуарами.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення EVENING Modern Russian Brand (@ evening.store)

Також на теплу осінь можна приглянути трикотажну жилетку з принтом "гусяча лапка". Носити її можна як із класичними брюками і спідницями, так і джинсами, а також білою сорочкою. Доповніть лук зручним взуттям, капелюхом і сумочкою-клатчем.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Одяг (@ clothes.family.shop)

Трикотажну жилетку можна носити також як самостійну деталь гардеробу. Одягайте улюблені джинси і вкорочену жилетку та доповніть образ босоніжками на високих підборах, аксесуарами у вигляді ланцюгів і сонцезахисними окулярами.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення користувачем @ltymosh

Ще один варіант із трикотажу - кардиган на ґудзиках. Носити його можна з легкими сарафанах і сукнями прохолодними літніми вечорами або на початку осені. А доповнять лук босоніжки на високих підборах і містка сумка.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення ОдеждаОбувьУфа (@ luckyshop7)

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно