Лайм

8 стильних плащів на прохолодний жовтень: які фасони будуть у трендах

Їх можна поєднувати як із класичним одягом, так і з джинсами та кросівками

Для багатьох дівчат важливо виглядати на всі 100% і в спеку, і в прохолодні та вітряні дні. І якщо ви вже підібрали оверсайз-речі, які будуть незамінними восени, радимо також урізноманітнити свій гардероб стильними плащами, або як їх ще називають тренчами. theLime зробив для вас добірку з трендовими фасонами цього сезону.

Класичний бежевий тренч повинен бути в гардеробі кожної дівчини, адже з ним можна створити величезну кількість образів. Одягайте такий плащ із джинсами та теплим худі, а з взуттям можна експериментувати - це можуть бути як класичні туфлі-човники, так і зручні кросівки. Доповнить лук стильний клатч.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Одягсумкі (@ korzo.store)

Ще один варіант - плащ із еко-шкіри. Носити його можна з брюками або спідницями, а також теплими водолазками. А доповнять лук чоботи- "козаки", невелика сумка і шкіряний обруч на голові.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Товари від кращих (@odezhda_luchshee_zdes)

Якщо ви любите виділятися, підберіть тренч із яскравими акцентами, наприклад, деталями з паєток. Такий верхній одяг урізноманітнить навіть найпростіший лук, що складається з чорних штанів, водолазки і кросівок.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Одяг для тебе (@ si.u.tomorrow)

А якщо ви - фанат оригінальних речей, придбайте плащ з поєднанням двох видів тканин і фактур - класичної бежевої плащової тканини і стильної клітинки. Носити його можна як зі спортивними костюмами, так і з джинсами і светрами. Доповніть образ білими кросівками і сумкою-бананкою.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Жіноча Одяг України (@queens_fashion_brand)

Ще один варіант - укорочений тренч оверсайз. З такою моделлю стильно виглядатимуть широкі штани і джинси. Доповніть лук невеликою сумкою і стильною кепкою.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Жіночий одяг MARILS (@marils_marils)

Для створення більш розслаблених образів підберіть довгий плащ нюдового відтінку. Носити його можна з трикотажними костюмами або ж зі спідницями і сукнями. Доповніть лук акуратною сумкою через плече і вирушайте на побачення.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення КурткіСукніКардігані (@ lady.storyes)

Ще один варіант - яскравий тренч із текстильними вставками. У такому верхньому одязі ви точно будете виділятися з натовпу. Одягайте плащ із теплим спортивним костюмом та зручними кросівками.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Жіночий одяг (@ seezon.style)

А для креативних модниць радимо приглянути незвичну модель тренча на блискавці, з коміром-стійкою і затяжками на талії. Одягайте однотонний лонгслів, укорочені джинси і чорні туфлі-човники, а доповнять лук недбало накинутий плащ і маленький клатч.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Магазин жіночого одягу (@ lime_.store.reserve)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору