Лайм

7 затишних светрів із високим горлом на прохолодний жовтень: з чим і як носити

У них ви точно не замерзнете восени

На календарі - кінець вересня, а це означає, що пора оновлювати гардероб теплими речами. І якщо ви вже поповнили його стильним тренчем на прохолодний жовтень, радимо також приглянути кілька светрів із високим горлом, з якими можна скласти величезну кількість образів. theLime ділиться з вами ідеями, як і з чим їх носити.

Для розслабленого повсякденного образу підберіть трикотажні брюки-кюлоти і светр із високим горлом шоколадного відтінку. У такому комплекті ви не тільки будете стильно виглядати, але і не замерзнете. Доповніть лук черевиками-"мартінсами" на шнурівці, шкіряною курткою і невеликим клатчем.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення It's Moda & Bar (@ its.moda.bar)

Для прогулянки з подругами підійде образ, що складається з блакитних джинсів і светра з абстрактним принтом у тон. Доповніть лук класичним тренчем, кросівками і маленькою сумкою.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Магазин жіночого одягу (@francheskaa_store)

Ще один варіант на прохолодний осінній день - светр оверсайз із розрізами з боків. Одягайте таку річ із чорними брюками з еко-шкіри і грубими черевиками, а доповнить лук косуха і невеликий клатч.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення ТИ Різна (@ty_rizna)

Зі светром також можна створити стильний монохромний образ. Одягайте білі джинси і светр з високим горлом такого ж відтінку, а під них - коротку чорну куртку, черевики на тракторній підошві та маленьку сумку. Цей лук підійде як для прогулянок у парку, так і для офісних буднів.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення TRENDY (@trendy_showrooms)

А для модниць з ідеальною фігурою радимо приглянути укорочений светр із високим горлом і резинкою на талії. Носити його можна з широкими джинсами з високою посадкою, а також грубими черевиками або кросівками. Доповніть лук тренчем або теплим пальтом і маленьким клатчем.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення МОДНЕ ОДЕЖДАКУПАЛЬНІКІСУМКІ (@yutnaia_odejda)

Светр із високим горлом можна носити не тільки з брюками і джинсами, але й зі спідницями. Одягайте коротку спідницю в складку світло-коричневого відтінку і бежевий светр. Доповніть образ високими чобітьми на підборах, непомітними аксесуарами і шкіряною сумкою.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Твоі̆ Горище на горищі (@ cherdak.showroom.ekb)

А для святкового заходу пригляньте костюм, що складається із в'язаної спідниці плісе в довжині міді й об'ємного светра з високим горлом. Доповніть такий лук високими чобітьми і сумочкою через плече. Також можна зверху одягнути тепле пальто і накинути палантин.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Товари оптом Ростов-на-Дону (@ moda.shop.rnd)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору