Лайм

Стиль француженки: 8 простих і вишуканих луків на осінь 2021

Як одягатися витончено

Кожна дівчина хоче виглядати стильно, незалежно від погоди за вікном. І якщо ви вже підібрали комплекти зі спідницею і светром, які будуть незамінними в прохолодні дні, придбайте кілька луків у французькому стилі. theLime ділиться модними ідеями, щоб ви виглядали цієї осені як справжня француженка.

Основні складові повсякденного стилю французьких модниць - це простота, лаконічність, універсальність і сексуальність. Тому незамінна річ у гардеробі - класичне двубортне пальто з поясом. Одягайте його з бежевими брюками, однотонною водолазкою і ботильйонами на невеликому каблуці.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Створено з любовю (@lovely_ua_)

Ще один варіант - із тренчем. Цей вид верхнього одягу користується величезною популярністю у жінок у всьому світі, а особливо у француженок. Носити такі плащі можна як із класичними брюками, так і зі зручними джинсами. А доповнять лук білі кросівки і невелика сумочка через плече.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Товари оптом (@shop_lappel)

Модниці Парижу вміло поєднують у своїх образах не тільки стильні, але і комфортні речі. Так, надягайте трикотажний костюм у рубчик, який складається з водолазки з ангори та спідниці максі. Доповніть лук високими чоботами контрастного кольору і невеликою сумкою. А поверх недбало накиньте пальто.

Ще один варіант на осінь - шовкова сукня-комбінація і масивний светр. В такому образі можна відправитися на романтичне побачення або ж у кіно з подругами. Доповніть його стильними лоферами і клатчем.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення шоурума СПБ ПІТЕР ОДЯГ (@nitti_spb)

У гардеробі кожної француженки, природно, є біла блузка. Це універсальна річ, яку можна поєднувати як із джинсами, так і брюками, і спідницями. Доповніть свій образ невеликим капелюхом, стильною сумкою і макіяжем з червоною помадою.

На теплу осінь можна приглянути укорочений піджак із принтом у "гусячу лапку". Одягайте його з джинсами-трубами, бежевою водолазкою і білими ботильйонами. Доповніть образ сумкою через плече.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Жіночий одяг (@artamonova_shop_dress)

Ще один стильний варіант на кожен день - штани-кюлоти з еко-шкіри, водолазка, піджак оверсайз і зручні кеди. Доповнить такий лук невелика сумка.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Жіночий одяг (@ klara.khai)

Не секрет, що француженки обожнюють тільники. Тому якщо у вашому гардеробі досі немає такого лонгсліву в смужку, це потрібно терміново виправити. Одягайте таку річ з укороченими брюками, шкіряною курткою-косухою і черевиками-оксфордами. Стильною деталлю стануть оригінальні шкарпетки з принтом у "шахи".

  • Раніше ми розповіли, як і з чим носити короткий пуховик цієї осені.
  • Читайте також на theLime про стильні ідеї, з чим поєднувати лофери в цьому сезоні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мають бути в гардеробі кожної жінки: 6 фасонів модних брюк сезону

Дизайнери представили трендові фасони штанів на сезон 2024-2025

Металевий блиск і 101-ша варіація френчу: модний манікюр осені-2024

Дизайнери запропонували новинки дизайну і модні ідеї манікюру на осінь 2024

"Дуже скромно": що відомо про новий модний тренд, що підірвав TikTok

Стиль демюр захопив ТікТок і став модною сенсацією сезону 2024-2025 - розповідаємо про його особливості