Лайм

Як носити пуховик зі спідницею та не виглядати безглуздо: 8 стильних комбінацій на кожен день

Урізноманітніть ваші звичні образи

Восени хочеться не тільки відчувати тепло і комфорт, але і виглядати стильно. Тому якщо ви вже пригледіли кілька луків зі стьобаними куртками, радимо також підібрати образи зі спідницями і пуховиками. theLime ділиться з вами стильними ідеями.

Для повсякденного луку пригляньте чорну трикотажну спідницю в довжині міді, яку доповнить однотонний лонгслів і короткий пуховик контрастного кольору. Доповніть образ лаконічними черевиками-челсі та маленькою сумкою.

Фото: pinterest.com

Ще один стильний варіант на прохолодну осінь - пуховик із еко-шкіри. Носити його можна з однотонною водолазкою і костюмом в клітинку, що складається з піджака оверсайз і спідниці з асиметричним краєм. Доповніть лук взуттям на свій смак - вишуканими ботильйонами або ж зручними кросівками, а також сумкою-бананкою.

Фото: pinterest.com

Ще одне поєднання - пуховик і спідниця плісе. У такому образі можна відправитися як на романтичне побачення, так і на роботу, якщо у вас в офісі немає строгого дрес-коду. Доповніть образ теплим светром і чобітьми-козаками.

Фото: pinterest.com

А для тих, хто любить в одязі універсальність, радимо приглянути пуховик-трансформер. Завдяки зручній конструкції довжину такої куртки можна регулювати - в залежності від погодних умов і образу. Для романтичної прогулянки в парку надягайте картату міні-спідницю з нерівним краєм, однотонну водолазку, прозорі колготи і щільні гольфи. Доповніть лук черевиками-"мартінсами", теплою шапкою і стильною сумочкою.

Фото: instagram.com/girls_territory_ua_

Ще один варіант - укорочений пуховик із хутряним коміром. Носити його можна зі спідницями міді та теплими светрами з високим горлом. А доповнити образ невеликим клатчем і чобітьми на підборах.

Фото: pinterest.com

Для прохолодних днів пригляньте пуховик середньої довжини. Одягайте під нього теплий худі, джинсову спідницю міні та високі чоботи-труби. Лінію талії можна ефектно підкреслити ременем поверх куртки.

Фото: pinterest.com

Для розслабленого образу підберіть яскравий пуховик. Носити його можна з водолазками і светрами, а також спідницею з розрізом. Доповніть лук кросівками на масивній підошві та рюкзаком.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - зі стьобаними пуховиками. Одягайте теплий трикотажний костюм, що складається із спідниці та светра, пуховик середньої довжини і капелюх з полями. Доповніть образ зручними черевиками або чобітьми і класичною сумкою.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мають бути в гардеробі кожної жінки: 6 фасонів модних брюк сезону

Дизайнери представили трендові фасони штанів на сезон 2024-2025

Металевий блиск і 101-ша варіація френчу: модний манікюр осені-2024

Дизайнери запропонували новинки дизайну і модні ідеї манікюру на осінь 2024

"Дуже скромно": що відомо про новий модний тренд, що підірвав TikTok

Стиль демюр захопив ТікТок і став модною сенсацією сезону 2024-2025 - розповідаємо про його особливості