Лайм

9 трикотажних суконь на осінь: у чому зустріти прохолодний жовтень

У гардеробі кожної дівчини повинна бути така сукня

Восени кожен день хочеться створювати нові образи. І якщо ви вже підібрали оверсайз-речі на цей сезон, радимо також приглянути теплі трикотажні сукні. theLime зробив для вас добірку з наймоднішими моделями сезону.

Для повсякденного луку підберіть довгу сукню-водолазку з трикотажу з поясом, який вигідно підкреслить лінію талії. Доповніть образ стильними ботильйонами і невеликим клатчем, а зверху накиньте кашемірове пальто.

Для святкового заходу підійде трикотажне плаття зі спідницею плісе. Носити його можна з високими шкіряними чоботами і сумкою через плече. Доповніть лук теплим пальто або стьобаною курткою.

Ще один стильний варіант - трикотажна сукня з V-подібним вирізом і відкладним коміром, які вигідно підкреслять зону декольте. У такому вбранні можна відправитися і на побачення, і на зустріч із подругами. Одягайте його зі зручними кросівками і невеликою сумкою через плече.

Для створення total black look підберіть ультракоротку трикотажну сукню, яка буде добре поєднуватися із черевиками-"мартінсами" і шкіряною курткою-косухою. Доповніть лук клатчем і вирушайте у справах.

Ще один варіант у довжині міні - плаття-туніка з об'ємної в'язки. Його ви зможете носити як із високими черевиками на тракторній підошві, так і з витонченими чобітками на високому каблуці. Доповніть лук сумкою в тон і пальтом або тренчем.

Для повсякденного образу підберіть чорну трикотажну сукню з декором у вигляді гудзиків по всій довжині. Доповніть лук зручними лоферами, капелюхом із невеликими полями і клатчем. Зверху надягайте пухову жилетку або стьобану куртку.

Ще один варіант - трикотажний комплект у рубчик, який складається з обтягуючої сукні на бретелях і кардигану з накладними кишенями. Одягайте такий костюм з чобітьми-козаками, а доповніть лук акуратною сумочкою-косметичкою.

Для прохолодних днів пригляньте довгу сукню оверсайз з об'ємним високим горлом. Лінію талії можна підкреслити тонким ременем. Доповнять образ грубі черевики, косуха і невеликий рюкзак.

А щоб підняти собі настрій у дощовий осінній день, придбайте яскраве плаття з трикотажу. Одягайте його з контрастними ботильйонами, довгим пальто і невеликим клатчем.


View this post on Instagram

Допіс, Поширення (@brand_ok_ua)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мають бути в гардеробі кожної жінки: 6 фасонів модних брюк сезону

Дизайнери представили трендові фасони штанів на сезон 2024-2025

Металевий блиск і 101-ша варіація френчу: модний манікюр осені-2024

Дизайнери запропонували новинки дизайну і модні ідеї манікюру на осінь 2024

"Дуже скромно": що відомо про новий модний тренд, що підірвав TikTok

Стиль демюр захопив ТікТок і став модною сенсацією сезону 2024-2025 - розповідаємо про його особливості