Лайм

У чому зігрітися в листопаді: 9 теплих і стильних светрів на осінь

Ця універсальна річ доповнить будь-який лук

Восени кожна модниця задається питанням - як виглядати стильно і в той же час відчувати себе комфортно? І якщо ви вже підібрали трикотажні сукні на прохолодний сезон, радимо також урізноманітнити гардероб затишними светрами. theLime підібрав кілька цікавих моделей.

Для повсякденних луків догляньте кілька однотонних светрів у яскравих відтінках. Носити їх можна з міні-спідницями з еко-шкіри і грубими черевиками-"мартінсами". Доповнити образ можна теплим пальтом і сумкою-клатчем.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення Модний одяг Харків, Одеса (@_taniusha_shop_ua)

Ще один стильний варіант - напівпрозорий светр із пухнастого мохеру. Носити його можна як самостійно, так і надягнувши під нього однотонну бавовняну водолазку. Урізноманітніть образ широкими брюками або спідницею міді, а також зручними лоферами на масивній підошві. А доповнить лук сумка з незвичним дизайном.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення OVERSIZE knit studio (@oversize_knits)

Якщо ви хочете виділитися з натовпу - тоді вам точно знадобиться светр із широкими об'ємними плечима. Одягайте його з трендовими брюками-легінсами зі штрипками з еко-шкіри та замшевими лоферами. Доповніть лук невеликою сумкою і коротким пуховиком у стилі оверсайз.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення Шоурум українських брендів (@ jess.in.ua)

Ще один стильний варіант - светр з анімалістичним принтом. Наприклад, модель в чорно-білу смужку, як у зебри, підійде як під класичні брюки, так і під спортивні. Доповніть лук зручними кросівками, маленькою сумкою, в'язаною шапкою і коротким пуховиком.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення Lou Lou Boutique (@lou_lou_boutique_)

Ще один варіант - з широкими горизонтальними смугами. Носити його можна як з джинсами-палаццо, так і з діловими брюками або спідницями. Доповніть образ однотонним пальтом, утепленими кросівками і невеликою сумкою-шопером.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення Жіночий одяг Україна (@bag__shop_ua)

Також на осінь можна підібрати подовжений светр або, як його ще називають, светр-туніку. Носити його можна як самостійну деталь гардеробу - з теплими колготками і чобітками або ж із легінсами і ботфортами. Тонкий пояс підкреслить лінію талії, а доповнять образ стильна сумка і капелюх з полями. Зверху можна одягнути класичний тренч.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення СУМКИ, одяг і взуття (@mystyle___shop)

Для більш сміливих образів підійде яскравий светр із написами. Одягайте його з джинсами-варенками, курткою-косухою та грубими черевиками. Доповніть лук сумкою-бананкою.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення DICIDILUXSHOPЖЕНСКАЯ ОДЯГ (@dicidi_lux_shop)

Ще один варіант для прохолодної осені - подовжений светр оверсайз із високим горлом. Для повсякденного луку підберіть до нього теплі лосини з еко-шкіри і лофери на шнурках. Доповнить образ невелика сумка через плече і пальто з поясом.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення Магазин жіночого одягу (@karamell_shopp)

А для тих модниць, хто не проти похвалитися ідеальною фігурою навіть восени, радимо приглянути укорочений светр. Одягайте його з джинсами з високою талією, черевиками-"мартінсами" та стьобаною курткою.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення квант (@ cvant.ua)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору