Лайм

9 затишних шарфів на осінь: як і з чим носити снуд і палантин

Поекспериментуйте з вашими образами

Осіння погода не балує нас теплом, тому саме час приглянути аксесуари, які будуть не тільки виглядати стильно, але і зігріють. І якщо ви вже знаєте, як вибрати якісну шапку, радимо також доповнити її шарфом. theLime підібрав для вас варіанти з моделями, які зараз у тренді.

На сьогоднішній день лише деякі модниці вибирають традиційні шарфи, однак і з ними можна скласти оригінальні образи. Наприклад, придбайте незвичний комплект, що складається із в'язаної сукні-туніки, об'ємної шапки і довгого шарфа. Доповнити лук можна високими чобітьми-ботфортами або ж зручними черевиками на масивній підошві.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення Жіночий одяг (@ anabel_shop.ua)

Ще одна модель шарфа, яка користується популярністю, - це палантин. Можна створити трендовий лук, одягнувши класичне бежеве пальто, светр, сині джинси і черевики-"мартінси". Доповнити його теплою панамою з еко-хутра і палантином у клітинку або "гусячу лапку".

View this post on Instagram

Допіс, Поширення by_nino_shop (@by_nino_shop_ua)

З палантином також можна створити романтичний образ. Одягайте улюблене кашемірове пальто, а палантин накиньте поверх нього в якості косинки - якщо на вулиці досить прохолодно, він захистить не тільки шию, а й голову. Доповніть лук маленькою сумкою і чобітьми на підборах.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення палантин ПЛАТКИ КОСИНКИ (@annmonikk)

Ще одне модне поєднання - палантин і берет. Одягайте улюблене пальто або стьобану куртку, класичні брюки, челсі, а доповніть образ однотонним беретом, палантином і шкіряною сумкою в класичному стилі.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення by_nino_shop (@by_nino_shop_ua)

Ще одна модель шарфа - снуд. Шарф-снуд, відомий також як шарф-труба і шарф-хомут, являє собою пов'язаний по колу шарф без початку і кінця. Ви можете купити шапку і снуд окремо або ж придбати комплект з пряжі одного кольору.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення Жіночий одяг (@ familia.pikovski)

Носити шарф-снуд можна з будь-якими куртками - починаючи від утеплених шкіряних косух і закінчуючи довгими пуховими пальто і стьобаними куртками. Щоб урізноманітнити повсякденні образи під один пуховик можна підібрати два комплекти: один - нейтрального кольору (білий, бежевий, сірий), а другий - яскравий (наприклад, яскраво-червоний).

View this post on Instagram

Допіс, Поширення Прикраси ручної роботи BRILL (@brill_accessories)

Для прохолодної зими пригляньте теплий в'язаний шарф-капюшон. Носити його можна зі спортивними костюмами і куртками-оверсайз. Доповніть лук грубими черевиками і вирушайте на прогулянку в ліс або парк.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення В'язана шапкаКапюшон (@eshelk_knitting)

Ще один варіант на осінньо-зимовий сезон - бактус. Це трикутна в'язана косинка, яку можна носити на шиї. Одягайте улюблене пальто або куртку, а зверху накиньте бактус. До нього можна підібрати як традиційну шапку, так і пов'язку-чалму, а доповнити - рукавичками.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення by_nino_shop (@by_nino_shop_ua)

Якщо ви хочете урізноманітнити свій образ, бактус також можна поєднувати з теплими кепками. Під такий комплект надягайте светр, широкі джинси, пальто оверсайз, а доповніть лук черевиками, невеликим клатчем і рукавицями.

View this post on Instagram

Допіс, Поширення by_nino_shop (@by_nino_shop_ua)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мають бути в гардеробі кожної жінки: 6 фасонів модних брюк сезону

Дизайнери представили трендові фасони штанів на сезон 2024-2025

Металевий блиск і 101-ша варіація френчу: модний манікюр осені-2024

Дизайнери запропонували новинки дизайну і модні ідеї манікюру на осінь 2024

"Дуже скромно": що відомо про новий модний тренд, що підірвав TikTok

Стиль демюр захопив ТікТок і став модною сенсацією сезону 2024-2025 - розповідаємо про його особливості