Лайм

З чим носити кейп і які моделі накидок будуть модними цієї зими

З ним можна створити багато стильних луків

Напередодні холодної пори року багато модниць зайнялися підбором верхнього одягу під різні образи. І якщо ви вже вибрали теплий пуховик для більш спортивних луків, радимо також приглянути один або кілька кейпів, які є своєрідними гібридами пальто та накидки. theLime розповідає докладніше, як їх вибрати і з чим поєднувати.

Кейп - це верхній одяг без рукавів, який носять на плечах як накидку. Він може бути з прорізами для рук або без, з одним гудзиком у горловини або з повною застібкою. З ними можна створити багато елегантних луків.

Наприклад, для походу в ресторан або світську вечірку вибирайте однотонний кейп білого або чорного кольору з гудзиками та поясом. Під нього надягайте міні-сукню та чоботи-ботфорти, а доповнять образ дорогі прикраси та невелика сумка.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Тетяна (@boutique_by_tanya)

Ще один стильний варіант – кейп із дволицевої тканини, в якому одна сторона однотонна, а друга – з картатим принтом. Одягайте його з водолазкою, брюками палаццо, а також зручними ботильйонами. Доповніть лук маленькою сумочкою-клатчем.


Переглянути цей допис до Instagram

Авторське АТЕЛЬЄ Москва (@malugino_studio)

Для повсякденних луків пригляньте кейп із капюшоном із кашеміру. Одягайте його з теплим светром і улюбленими джинсами, а доповнять образ капелюх з полями та шкіряна сумка.


Переглянути цей допис до Instagram

Копії брендів Репліки Люкс (@madamdepampadur_)

Ще один варіант із кейпом – для ділового образу. Одягайте білу блузу і кейп, а також спідницю-олівець. Не забудьте про щільні колготи та ботильйони на високих підборах. Доповнити образ можна довгими рукавичками та класичною сумкою.


Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення SVOY FASHION (@svoy_fashion)

Якщо у вас в офісі не строгий дрес-код, одягайте картаті штани-кюлоти, чорну водолазку, бежевий кейп із короткими рукавами, а також високі чоботи. Доповніть образ стильними аксесуарами червоного кольору: беретом, масивними сережками та маленькою сумочкою-поясом.

Ще один варіант - кейп із тканини в "гусячу лапку". Одягайте чорні джинси скінні, високі чоботи-ботфорти, а також чорну водолазку, а зверху кейп. Доповніть образ сумкою через плече контрастного кольору.


Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Lalooxy (@lalooxy)

Для повсякденних луків можна підібрати ще один варіант кейпу в чорно-білій гамі. Одягайте під нього улюблений светр або однотонну водолазку, а також штани з еко-шкіри. Доповніть образ стильними черевиками на масивній підошві та класичною сумкою.


Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Svetlana Kacejova (@kacejova.store)

  • Раніше ми розповіли, з чим носити теплі штани та які моделі будуть модними цієї зими.
  • Читайте також на theLime про фасони стильних светрів на листопад.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору