Лайм

Як і з чим носити короткий пуховик цієї осені: 9 стильних луків на сезон

З такою річчю можна скласти величезну кількість образів

Восени погода настільки мінлива і непередбачувана, що краще мати кілька варіантів верхнього одягу на всі випадки життя. І якщо у вашому гардеробі вже є стильний плащ, радимо утеплитися і приглянути короткий пуховик. theLime підібрав для вас ідеї, як його носити і з чим поєднувати.

Для створення розслабленого повсякденного образу надягайте теплий трикотажний костюм, що складається зі светра і брюк, а зверху накиньте короткий пуховик із еко-шкіри. Доповнять такий лук зручні кросівки і містка сумка-шопер.

Фото: instagram.com/nyusha.s.shop

Також короткий пуховик поєднується з широкими брюками. Одягайте водолазку молочного кольору, чорні штани і бежевий пуховик. Доповніть образ кросівками на масивній підошві та невеликою сумкою.

Фото: instagram.com/shewear.ru

Ще один варіант - з теплою сукнею. Підберіть зручне трикотажне плаття-водолазку в довжині міді, а до нього - пуховик темного кольору і високі чоботи на масивній підошві. Доповніть образ клатчем і шапкою.

Фото: instagram.com/aee_shop_top

Пуховик можна носити не тільки з теплими або спортивними сукнями, але і зі спідницями. Наприклад, надягайте спідницю міді, теплий светр і пуховик оверсайз. Доповнять лук чоботи або ботильйони на високих підборах, стильна сумка і дорогий палантин.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - з укороченими брюками. Одягайте бежеві штани з вельвету, в тон до них водолазку і короткий пуховик. Доповніть образ ботильйонами та мініатюрною сумкою через плече.

Фото: pinterest.com

А для прогулянок підійде лук, що складається із сірих джинсів-варенок, светру або водолазки молочного відтінку, чорного пуховика з еко-шкіри і бежевих черевиків-"мартінсів" на шнурівці. Також можна утеплитися шапкою і рукавичками.

Фото: instagram.com/trend_s.tore

Ще один варіант - яскравий пуховик. Приглянете модель у червоному кольорі, під яку надягайте синю водолазку і блакитні джинси. А доповнять лук стильна панама і сумка-бананка.

Фото: instagram.com/eva_vishnevskaya20

Ще один варіант на темну пору року - світловідбиваючий пуховик або, як його ще називають, "рефлективна куртка". Для таких пуховиків використовують спеціальну рефлективну плащівку з напиленням на фінальній стадії виробництва світловідбивних елементів. Носити її можна як зі спортивними костюмами, так і брюками, і джинсами. Підберіть до такого комплекту черевики на грубій підошві та невеликий клатч.

Фото: instagram.com/anna_shop_au

А для тих модниць, які люблять все оригінальне, радимо приглянути пальто-трансформер на блискавках, з якого легко можна зробити короткий пуховик, подовжену куртку і, відповідно, пальто. Носити таку річ можна з джинсами, теплими светрами і зручними "мартінсами". А доповнить лук містка сумка через плече.

Фото: instagram.com/anna_shop_au

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно