Лайм

Як вибрати зимові чоботи і які моделі будуть у моді цього сезону

Зверніть увагу, взуття має бути не лише гарним, а й якісним

На календарі – кінець листопада, а це означає, що настав час оновлювати гардероб та утеплюватися. І якщо ви вже підібрали верхній одяг на зиму, наприклад, дублянку або пуховик, саме час приглянути одну або декілька пар взуття. theLime ділиться простими рекомендаціями, як це зробити і на які моделі звернути увагу.

Якщо ви хочете вибрати якісне взуття не на один сезон, то бажано віддати перевагу натуральним матеріалам – шкірі, замші, нубуку. Таке взуття не лише захистить від холоду, а й не деформується за мінусових температур.

Важливо, щоб колодка була зручною, а каблук досить стійким. Саме тому модницям, які люблять взуття на шпильках, потрібно ретельно продумати свої луки та замінити на зимовий період цю модель більш підходящою.

Також звертаємо увагу на матеріал підкладки: для довгих прогулянок підійдуть чоботи з хутром та овчиною по всій довжині всередині, а для офісних буднів – "єврозима" – тобто чоботи, халява яких виготовлена з натуральної шкіри без підкладки або з байкою, а навколо стопи вони додатково утеплені хутром, тінсулейтом, гортексом.

Зимові чоботи обов'язково слід приміряти – у них має бути зручно, проте вони не повинні сидіти на нозі впритул. Так між стопою та взуттям буде повітряний прошарок, що забезпечує тепло.

Важливо розглянути модель з усіх боків: підошва має бути міцною, шви рівними, проклейка без залишків клею, а також особливу увагу приділити блискавці та іншій фурнітурі. Якщо взуття ще не носили, але ви бачите виступаючі нитки, неякісний декор або блискавку, що заїдає, швидше за все це взуття не прослужить вам довго.

Тож на які моделі зимових чобіт звернути увагу в цьому сезоні?

Для повсякденних луків пригляньте бежеві чоботи на масивній підошві – з ними гармонійно виглядатимуть як короткі спідниці та сукні, так і джинси та штани.

Переглянути цей допис до Instagram

Жіноче ВзуттяСумкиУкраїна (@dibrova_store)

Можна вибрати модель як зі шкіри, так і замші або комбінованим верхом. Також таке взуття може бути з різним декором, наприклад, маленьким гаманцем або масивними ланцюгами.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення EMPINADO BRENDS (@empinado_brends)

Ще один варіант – чоботи зі шнурівкою спереду. Вони відмінно доповнять лук, що складається зі спідниці міді, теплого светра та короткого пуховика.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Взуття жіноче calzadoua (@calzado.ua)

Ще один варіант – чоботи-панчохи та ботфорти. З таким взуттям можна створити жіночніші образи, доповнивши їх сукнями або міні-спідницями.

Переглянути цей допис до Instagram

ЖЕНСЬКЕ ВЗУТТЯ (@obuv8983)

Ще одна модель – чоботи-слоучі з вільною халявою, напуском та складками-"гармошками". Такий варіант взуття вже був на піку популярності у 80-х роках, а зараз знову повертається у модні тренди.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Взуття та сумки Kravets(@kravets_hm)

А для тих модниць, хто не може відмовитися від високих підборів навіть узимку, радимо приглянути пару на стійкому підборі. Однак за складних погодних умов (ожеледиця, сніг) носити такі чоботи не рекомендується.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ОДЯГ Взуття СІМФЕРОПОЛЬ (@troshina.showroom)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору