Лайм

Уггі та ще 5 стильних моделей взуття на зиму: що придивитися на кожен день

У цьому взутті вам буде тепло і комфортно

У морозні дні всі думки займає лише одне питання - як виглядати стильно і водночас не замерзнути. Тому вже зараз слід переглянути свій гардероб та підібрати, наприклад, кольорову шубу та тепле пальто, а також різні варіанти взуття. theLime вирішив поділитися з вами порадами, які моделі зараз у тренді.

Для холодної пори року ідеальною парою стануть високі чоботи на грубій підошві. Їх можна носити як із вузькими брюками та джинсами, заправивши їх у взуття, так і зі спідницями та сукнями, створюючи жіночніші образи.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Взуття Shoes (@m_v_shoes)

Повертаються в моду й жокейські чоботи або, як їх називають ковбойські чоботи. Їхньою відмінною рисою є висота до коліна, наявність низького квадратного каблука і мінімум декору. Одягайте їх із короткою сукнею-піджаком і капроновими колготками, а лінію талії підкресліть масивним ременем у вигляді ланцюгів.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення EXCLUSIVE SHOESby ID WOMAN(@id_woman_official)

Ще один варіант взуття у металевих відтінках. Наприклад, для прогулянок у парку або заміської поїздки пригляньте дутики на липучках такого кольору. Під таке взуття одягайте теплий спортивний костюм та короткий пуховик, а також не забудьте взяти рюкзак із термосом та перекусом.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Взуття Shoes (@m_v_shoes)

Якщо ви хочете виділитися із сірої маси, вибирайте яскраві мунбути або, як їх ще називають місяцеходи. Це громіздкі дуті чоботи, що нагадують черевики для сноуборду, в яких не буде холодно навіть у люті морози. З ними можна поєднувати як лижні костюми, так і пуховики та шуби.

Переглянути цей допис до Instagram

MOONBOOT Мунбути Україна (@moonboot.ua)

Ще одна модель взуття, яка вже давно полюбилася модницям у всьому світі, - це уггі. Такі чоботи з овчини на плоскій підошві вільного крою без застібок та блискавок доповнять повсякденні образи з джинсами та спортивними штанами. Зверху можна одягнути коротку дублянку або улюблений пуховик.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Взуття Shoes (@m_v_shoes)

Ще один оригінальний варіант на зиму – зимові лофери, або як їх ще називають бабуши. Вибирайте однотонну модель на хутрі або з незвичним забарвленням. Їх можна носити з джинсами, светром та теплою шубою з еко-хутра. А доповнити лук однотонними шапкою, шарфом та рукавичками.

Переглянути цей допис до Instagram

Розповсюдження EXCLUSIVE SHOES by ID WOMAN (@id_woman_official)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору