Лайм

8 суконь для корпоративу: у чому зустріти рік Водяного Тигра

Які моделі придивитися, щоб бути в центрі уваги

Перед Новим роком у модниць завжди багато клопоту: необхідно підготувати трендовий лук не тільки для новорічної вечірки, а й для корпоративу, а також доповнити його яскравим макіяжем. theLime зробив для вас добірку з сукнями, в яких можна відправитися на свято з колегами.

Насамперед при виборі вбрання враховуйте, де пройде святкування. Якщо це ресторан, пригляньте досить закрите шовкове плаття в довжині міді або максі. Елегантності такому наряду додасть драпірування на поясі та виріз, який підкреслить стрункі ноги. Доповніть лук довгими сережками, босоніжками на високих підборах і невеликою сумкою в тон до взуття.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення MiLki DressШоу-румДоставка (@milkidress)

Для заходу, що відбудеться у клубі чи пабі, радимо вибирати не надто відверте вбрання, але із родзинкою. Наприклад, зверніть увагу на сукню міді глибокого синього кольору із блискучої тканини. Спереду вбрання повністю закриває руки та зону декольте, а драпірування візуально збільшує груди. Його родзинкою є гарний виріз у формі краплі ззаду. Доповніть лук аксесуарами в тон до сукні чи контрастного кольору та легким макіяжем.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Одяг на твій смак (@sunshine.room.ua)

Також для вечірки з колегами можна приглянути приталену замшеву сукню в довжині трохи нижче за коліно. Доповніть образ обручем на голові, невеликим клатчем та ботильйонами на високих підборах.


Для створення жіночного луку підберіть шовкову сукню смарагдового відтінку з бантом на шиї. Така річ підійде як блондинкам, так і брюнеткам. Підберіть під неї класичні туфлі-човники бежевого кольору та невелику сумку.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення MiLki DressШоу-румДоставка (@milkidress)

Якщо ви мріяли в дитинстві бути сніжинкою, але ваша мрія так і не збулася, можна приглянути сукню молочного відтінку з напівпрозорою сіткою зверху. Такий образ підкреслить вашу романтичну натуру. До нього підберіть туфлі схожого кольору та клатч.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення (@monica.secret.lingerie)

Ще один варіант світлого вбрання – двостороння сукня. Її можна носити стороною із закритою зоною декольте, усипаною камінням, так і іншою – з V-подібним вирізом, який візуально подовжить шию. Доповніть образ чоботями-ботфортами, біжутерією і невеликим капелюхом.


Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг MariAnnaShop (@digulanna29)

Для новорічного корпоративу також можна підібрати сукню-піджак чорного кольору, яку можна носити як з поясом, так і без нього. Доповніть лук туфлями або ботильйонами, клатчем та теплим пальтом.

Ще один варіант - трендова сукня із еко-шкіри. Підберіть розкльошену модель на гудзиках або кнопках, з накладними кишенями та поясом, а також манжетами на рукавах. Доповніть образ стильною сумкою, ботильйонами, масивними сережками та капелюхом.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, розповсюдження

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору