Лайм

Бомбери та максі-тренчі: який верхній одяг стане трендом цієї весни

Підберіть різні варіанти на всі випадки життя

Чимало модниць вже почали складати образи на теплий сезон. І якщо ви вже приглянули на весну кілька варіантів легких суконь, підберіть до них стильний верхній одяг. theLime ділиться з вами ідеями, які моделі будуть у тренді.

Для повсякденних луків підберіть куртку-бомбер або, як її ще називають, "авіатор" та "пілот". Це легка куртка з високим коміром, широкою трикотажною вставкою по подолу та манжетами на рукавах. Пригляньте модель з еко-шкіри білого або чорного кольору, з якою можна створити безліч стильних образів. Наприклад, надягайте блакитні джинси, блузу та білий бомбер, а доповніть лук ботильйонами та маленьким клатчем в одній кольоровій гамі.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення (@new_lookukrain)

Для створення спортивних луків підберіть куртку-бомбер яскравого кольору, наприклад зеленого. Носити її можна з чорними джинсами, лонгслівами та зручними кросівками на масивній підошві. Доповнять лук поясна сумка та бейсболка.


Переглянути цей допис до Instagram

Жіноче взуття, сумки, одяг (@lovely_moda_)

Також на весну можна приглянути бомбер із накладними кишенями із трендового матеріалу "тедді" або, як його ще називають, "чебурашка". Надягайте білі штани прямого крою зі стрілками та светр у тон до них. Зверху накиньте таку куртку, а доповнять лук замшеві черевики на грубій підошві та невелика сумка через плече.


Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення ZaraMassimoUterqueMango (@bazara_ua)

Безпрограшний варіант на весну - тренч (тренчкот). Це модель дощового плаща з незмінними атрибутами: він двобортний, з погонами та відкладним коміром, манжетами, кокеткою, поясом та розрізом ззаду. У весняному сезоні-2022 особливо актуальні тренчі в довжині максі, які можна носити як із брюками, так і з міні-спідницями. Для повсякденного луку надягайте водолазку, розкльошені джинси та зверху такий плащ.


Переглянути цей допис до Instagram

ЖЕНСЬКЕ ВЗУТТЯ ОДЯГУ (@nat_shoping)

Ще один варіант – максі-тренч із еко-шкіри. Можна підібрати як консервативного чорного кольору, так і поекспериментувати, і доповнити лук плащем лавандового відтінку. Одягайте джинси або класичні штани, лонгслів і такий тренч. Доповніть образ черевиками-"мартінсами" та стильним рюкзаком.

Для прогулянки в парку або заміської поїздки пригляньте коротку куртку на синтепоні з коміром стійкою і спущеною лінією плеча. Носити її можна зі спортивними костюмами або класичними джинсами, грубими черевиками на шнурівці та місткою сумкою-шопером.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень БІЛОРУСЬКІ БРЕНДИ (@modny_butik)

Ще один стильний варіант на весну – куртка-косуха із еко-шкіри. Можна приглянути як модель по фігурі, так і в стилі оверсайз. Під неї надягайте легкий светр джинси або штани, а доповнять лук ботильйони або чоботи-"козаки" та невелика сумка.


Переглянути цей допис до Instagram

ЗМІНІ КУРТКИ ТА КРОСУВКИ (@brighton.est)

Щоб виділитися з натовпу, доповніть гардероб джинсовою курткою на штучній овчині з коміром контрастного кольору. Можна підібрати варіанти зі знімним хутром – таким чином цей верхній одяг можна носити як у прохолодні дні, так і в більш теплі. Одягайте під неї тонкий лонгслів або футболку та укорочені джинси. Доповніть лук білими кедами та клатчем.


Переглянути цей допис до Instagram

GIZIA Красноярськ Одяг (@gizia_balizza_societa_)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору