Лайм

Яке взуття під пальта та сукні буде наймоднішим у 2022 році

Розбавте ваші повсякденні образи стильними моделями

Чимало модниць уже зайнялися підбором нових образів на весну. І якщо ви приглянули щось із трендових моделей суконь, зверніть увагу на варіанти взуття на сезон. theLime зробив для вас добірку з фасонами, які можна носити навесні під пальта або плаття.

Взуття на платформі

Моделі на платформі вже були на піку популярності у 1970-х та 1990-х і знову увірвалися в модні тренди. Хіт 2022 року – величезні та масивні платформи, з якими поєднується практично будь-який одяг: трикотажні сукні, міні-спідниці, видовжені штани з розрізами або джинси. Для більш розслаблених літніх луків можна приглянути моделі яскравих відтінків, з камінням, стразами та гліттером.

Для прохолодної весни підберіть бежеві чоботи на платформі та з масивним декором у вигляді ланцюгів. Носити їх можна як із коротким пуховиком, так і з пальто. Для стильного ділового луку підійдуть чорні ботильйони на платформі та товстих підборах, а для вечірки – туфлі на платформі сріблястого відтінку з намистинами на ремінцях.

Фото: instagram.com

Високі демісезонні чоботи

Незмінний атрибут кожної дівчини навесні – це високі демісезонні чоботи. Таку модель найкраще поєднувати з короткими спідницями і сукнями з легких тканин, а зверху одягати довге пальто.

Наприклад, щоб створити офісний лук (якщо у вас, звичайно, немає строгого дрес-коду), надягайте однотонну водолазку та чорну спідницю міні з еко-шкіри, а доповнять образ білі чоботи та пальто у кольорі кемел. Сумку можна підібрати під взуття чи верхній одяг. А для романтичного побачення пригляньте сукню зі смугастим принтом "зебра" та високі чоботи яскраво-рожевого кольору. Чорні чоботи – універсальна річ, з якою поєднуються будь-які спідниці, костюми та сукні.

Фото: instagram.com

Черевики на шнурівці

Ще один гучний тренд сезону – шнурівка по всій довжині взуття. Ці моделі відсилають до часів вікторіанської епохи, однак і сьогодні виглядають стильно. Можна підібрати як високі чоботи на грубій підошві, так і з гострим носом або черевики.

Одягайте трикотажний костюм зі спідницею або легку шифонову сукню, а свій лук доповніть парою зі шнурівкою та пальтом у тон.

Фото: instagram.com

Лаковане взуття

Також повертається в моду взуття із лакової шкіри. Це можуть бути як чоботи-ботфорти, так і ботильйони, а для теплої весни та літа можна приглянути туфлі-човники та босоніжки на платформі.

Одягайте чорну сукню-футляр, яку доповнять ботильйони на зручному підборі, непомітні аксесуари, класична сумка та пальто. Для неформальних луків підійдуть лаковані черевики кремового відтінку на тракторній підошві, а для виходу в світ – туфлі-човники яскравого кольору.

Фото: instagram.com

Лофери

Ось уже кілька сезонів поспіль актуальною моделлю взуття залишаються лофери - тобто туфлі без шнурків, миски яких прикрашені піднятим півколовим швом. Існує кілька різновидів лоферів: пенні-лофери, лофери з пряжкою, з китицями, з бахромою, бельгійські лофери, венеціанські лофери, сліпери тощо.

Для весняного сезону-2022 підберіть високі замшеві лофери або, як їх ще називають, дезерти, - їх можна поєднувати як зі спідницями, так і штанами та легінсами. Для тепліших днів підійдуть лофери на масивній підошві із замші, шкіри або лаку з масивним декором.

Фото: instagram.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору