Лайм

Як виглядають наймодніші короткі куртки цієї весни: фасони та принти сезону

Урізноманітніть свій гардероб курткою-сорочкою, анораком, вітрівкою або косухою

Весною погода досить оманлива, тому потрібно мати під рукою різні варіанти верхнього одягу. І якщо ви вже підібрали моделі пальт на весняний сезон, радимо також урізноманітнити свій гардероб кількома короткими куртками. theLime вирішив поділитися з вами рекомендаціями про трендові фасони, а також порадами, з чим їх поєднувати.

На прохолодну і дощову весну придивіться куртку з капюшоном злегка подовжену ззаду. Її можна носити як із джинсами та светрами, так і з теплими флісовими спортивними костюмами. Доповніть повсякденний лук зручними кросівками та сумкою-шопером.


Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Your online wardrobe (@sstore.storee)

Якщо ви втомилися від однотонних речей, пригляньте на весняний сезон куртку з яскравим абстрактним принтом. Носити її можна як із класичними брюками та блузками, так і з джинсами та водолазками. Доповніть лук зручними черевиками на масивній підошві та невеликою сумкою через плече.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширений ТВОЇ МАГАЗИН ОДЯГУ (@interpolo.moskva)

Ще один стильний варіант - стьобана куртка-сорочка. Одягайте під неї легінси з еко-шкіри, однотонний лонгслів і чоботи-труби на масивній підошві. Доповніть образ маленьким клатчем.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ОдягВзуттяshop (@shop_nataliokhotskaia)

Також можна придивитися на сезон укорочену куртку-жакет із накладними кишенями спереду. Це варіант з плащової тканини на більш теплу весну. Одягайте джинсову міні-спідницю, блузку та високі чоботи-ботфорти. Доповніть лук курткою та легкою шовковою хусткою на шиї.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Жіночий одяг (@olena_yaryna22)

Залишаються в тренді і куртки-косухи зі шкіри та еко-шкіри. На весну пригляньте модель білого, бежевого або світло-коричневого відтінку. Доповніть лук картатою сорочкою, джинсами та кросівками, а також невеликою сумкою.


Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг (@sold_out_store_)

Ще один варіант - косуха з еко-хутра. Одягайте штани молочного відтінку, лонгслів або водолазку в тон, а доповніть лук косухою тедді кольору "пильна троянда". Для завершення образу вам знадобляться грубі черевики на шнурівці та невеликий клатч.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Верхній одяг (@moda.kriss)

Також продовжуються залишатися у трендах куртки-бомбери. На весну-2022 пригляньте двоколірну модель оверсайз на кнопках. Одягайте міні-спідницю з еко-шкіри, високі чоботи-ботфорти та такий бомбер. Також доповніть образ панамою та невеликою сумкою.


Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Your online wardrobe (@sstore.storee)

Урізноманітнити спортивні луки допоможе анорак. Це легка куртка з капюшоном, що захищає від дощу та вітру, яка зовні дуже схожа на вітрівку. Однак, на відміну від останньої, її одягають через голову, і вона має лише невелику блискавку зверху. Для створення стильного луку надягайте блакитні джинси, білий анорак та високі кросівки-хайтопи.

Також можна приглянути анорак з кишенею-кенгуру з плащової тканини контрастного кольору. Одягайте чорні легінси, зручні кросівки, футболку та такий анорак і вирушайте на пробіжку.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Одяг Купальники (@sweetyy_store_)

А для теплих весняних або прохолодних літніх вечорів знадобиться курка-вітрівка з плащової тканини. Можна приглянути як однотонну модель, так і дво- або триколірну. Одягайте улюблені джинси, лонгслів і кросівки, а доповнить лук невеликий рюкзак.


Переглянути цей допис до Instagram

Наталія-Сокіл (@sokol_natalij)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору