Лайм

9 стильних плащів на прохолодну весну: тренди та принти 2022 року

У такому верхньому одязі ви точно будете в центрі уваги

Вже дуже скоро настане час, коли модниці змінять теплі зимові луки на більш легкі та яскраві. І якщо ви вже підібрали модні джинси на майбутній весняний сезон, пригляньте декілька варіантів тренчів. theLime ділиться з вами креативними ідеями, як урізноманітнити свій гардероб.

Плащ або, як його ще називають, тренч і тренчкот, - незамінна річ у гардеробі кожної дівчини у міжсезоння. З ним можна скласти як вишукані, ділові та повсякденні, так і спортивні луки.

Наприклад, надягайте бежеві блузу та штани-палаццо, а зверху накиньте чорний тренч із фурнітурою в тон до одягу. Доповніть образ зручним взуттям та стильною сумкою-шопером.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Жіночий одяг (@fabric.17)

Якщо у вашому гардеробі вже є один плащ, доповніть його стильною моделлю яскравого кольору, наприклад жовтого, оранжевого або бірюзового. Під нього надягайте строгу сукню-футляр і ботильйони на високих підборах та вирушайте на ділову зустріч або розкльошені джинси, лонслив і кросівки - на шопінг або в кіно з подругами.


Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг Україна (@beaushop.ua)

Ще один варіант на весну – тренч із щільного котону у благородному оливковому відтінку. Носити його можна з блузами та спідницями чи повсякденними сукнями, а доповнити лук взуттям залежно від настрою – або грубими черевиками на шнурівці, або елегантними туфлями-човниками.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Жіночий ОдягВиробник (@virna.ua)

Також на весну пригляньте білий плащ із написами контрастного кольору. Одягайте блакитні джинси, бежевий светр, білі кеди та такий плащ. Доповнить лук невелика сумка через плече.


Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий шоурум (@zhenskiy_shourum_ukraine)

Щоб створити жіночний образ, надягайте легку сукню та максі-тренч у кольорі візон. Доповніть образ яскравим палантином, недбало накинутим на плечі або зав'язаним на шиї, туфлями на високих підборах та маленькою сумкою.


Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг LUкачество (@stylish_aktau)

Для створення розслабленого повсякденного луку, підберіть бежевий тренч із оригінальним принтом або написами. Доповніть його шкіряними легінсами, кроп-топом, мокасинами та невеликим клатчем.


Переглянути цей допис до Instagram

Стильний одяг та аксесуари (@anna_tezor_shop)

А для створення романтичного образу підійде тренч кольору кемел із оригінальною вишивкою. Одягайте під нього діловий костюм і ботильйони на високих підборах і вирушайте у справах. А для виходу в світ підберіть маленьку чорну сукню, туфлі-човники, непомітні аксесуари і шкіряну сумку.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Wine Love Shoes (@wine_love_shoes)

Для тепліших весняних днів пригляньте укорочений плащ. Одягайте светр із високим горлом, джинси, грубі черевики і такий тренч. Доповнить образ містка сумка.


Переглянути цей допис до Instagram

Брендовий одяг та аксесуари (@mylook_if)

Ще один тренд весни-2022 – тренч із еко-шкіри у довжині максі. Ви можете вибрати варіант як у класичному бежевому кольорі, так і в відтінку мокко. Під нього надягайте білу футболку або лонгслів, джинси та зручні кросівки. Доповніть лук невеликим клатчем.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення шуби пальто (@wellhelloshop)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шоколадні кекси з простих продуктів: як приготувати за рецептом Лілії Цвіт

Як в домашніх умовах приготувати шоколадні мафіни з какао, які можна взяти з собою в якості перекусу в дорогу або на навчання

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких