Лайм

Як і з чим носити легінси зі штрипками: гайд по модному тренду цієї весни

Поекспериментуйте зі стильними образами на дозвіллі

Весна – час сміливих експериментів. І якщо ви вже підібрали кілька моделей джинсів на наступний сезон, радимо також урізноманітнити гардероб легінсами зі штрипками. theLime вирішив докладніше розповісти вам про цей тренд, а також про те, з чим їх носити цієї весни.

Легінси зі штрипками з'явилися у світі моди досить давно. Спочатку схожі штани призначалися для верхової їзди, а самі штрипки були потрібні для того, щоб утримувати ноги вершників ще в XIX столітті. У 1920-х вони перекочували до жіночого гардеробу для наїзниць, а пізніше стали частиною екіпірування лижників. У 1980-х яскраві легінси з еластану були у гардеробі практично кожної любительки аеробіки. Дебют штанів зі штрипками у великій моді припав на 1990-ті – тоді їх стали носити з чоловічими піджаками та об'ємними светрами. І ось тепер – через 30 років – цей тренд знову на піку популярності.

Для створення стильного повсякденного луку підберіть чорні легінси зі штрипками. Доповніть їх однотонним лонгслівом та укороченим жакетом молочного відтінку, а також стильними двоколірними балетками. Завершить образ біла сумка-клатч на ручці у вигляді ланцюжка.

Фото: instagram.com/filippahagg

Ще один варіант - надягайте такі легінси з білою водолазкою чи об'ємним светром і довгим плащем яскравого кольору, наприклад, жовтого. Доповніть стильний лук маленькою сумочкою та взуттям на низькому ходу світлого відтінку.

Фото: instagram.com/modatutkusu

Якщо раніше в таких легінсах тільки ходили до спортзалу або займалися фітнесом, то сьогодні можна урізноманітнити ними навіть діловий образ або лук для виходу у світ. Одягайте блузу або шовковий топ, масивний піджак і чорні легінси зі штрипками. Завершать образ класичні човники чи туфлі із незвичним дизайном.

Фото: instagram.com/louloudesaison

Легінси зі штрипками можна як заправляти у взуття, так і надягати поверх нього. Для офісного луку, якщо, звичайно, у вас немає строгого дрес-коду, підійдуть коричневі легінси, бежевий топ у рубчик і піджак у стилі оверсайз. Доповніть образ бежевими мокасинами та невеликою сумкою.

Фото: instagram.com/zhukova_care

Ще один варіант - як в офіс, так і на побачення - надягайте футболку-тільняшку, чорні легінси зі штрипками та напівпрозорі туфлі-човники. Свій лук доповніть стильною сумкою контрастного кольору.

Фото: instagram.com/showroom_awesome

Для повсякденних образів пригляньте легінси зі штрипками світло-молочного відтінку. Носити їх можна з укороченим светром та грубими черевиками на шнурівці або лоферами. У холодні дні накиньте зверху пальто й утепліться палантином на шиї.

Фото: instagram.com/oksana_rakovetc19

Ще один варіант, з чим їх можна поєднувати, – з білою сорочкою. Підберіть модель легінсів у рубчик, а зверху надягайте топ і блузу, яку можна оригінально зав'язати вузлом. Доповніть образ черевиками-челсі, невеликим клатчем та курткою-косухою.

Фото: instagram.com/oksana_rakovetc19

Для створення неформального луку пригляньте яскраві легінси у найтрендовішому кольорі 2022 року – Veri Perry. Надягайте їх з укороченою водолазкою та тренчем, а також із ботильйонами. У тепліші дні з легінсами можна одягнути відкриті шльопанці на високих підборах.

Фото: instagram.com/hoskelsa

Ще один варіант на теплу весну чи літо – легінси зі штрипками та стрілками. Одягайте під модель оливкового кольору укорочену чорну блузу з довгими зав'язками та рукавами. Доповніть лук відкритими босоніжками та невеликим клатчем.

Фото: instagram.com/royalstore.com.ua

А для розслабленого луку вихідного дня пригляньте бежеві легінси зі штрипками. Носити їх можна з білою майкою та стильним кардиганом. Доповнять образ зручні кеди, невелика сумка-шопер та капелюх із широкими полями.

Фото: instagram.com/8times_official.ru

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору